Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

YAS-DER'in programına yoğun ilgi!

Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası’nı düzenledikleri etkinlikle kutladı.

YAS-DER'in programına yoğun ilgi!
20 Mart 2021 - 14:10 - Güncelleme: 23 Mart 2021 - 13:22
Darıca Belediyesi önünde gerçekleştirilen programa Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği üyeleri ve vatandaşlar katıldı.  Programda konuşan Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Kudret Sekban, “Bu tip etkinliklerde çok konuşmayı sevmiyorum. Burada şunu söylemek istiyorum; büyükleriniz hayattayken kıymetlerini bilin ve onlara sarılın. Onlardan öğrenecek çok şeyiniz var. Bizler dernek olarak elimizden geldiğince çalışıyoruz. Çalışmaya devam edeceğiz, bugün burada bizimle olan destek sunan herkese çok teşekkür ederiz. Öğrencilerimize de teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

ÇİLER; DARICA'DA GÜZEL ŞEYLER OLUYOR
Programda söz alan GTO Başkanı Nail Çiler, “Darıca’da güzel şeyler oluyor, bir ekip halinde çalışıyorlar. Herkese teşekkür ederim. Bu ekip daha nice güzel işlere imza atacak. Bölgemize bir huzur evi kazandırılacak. Büyüklerimiz başımızın tacı. Onların her zaman yanındayız. Sadece bugün değil her gün onların. Bizlere düşen her zaman büyüklerimize destek olmak onları hatırlamaktır. Bizler de Gebze Ticaret Odası olarak üzerimize düşen her şeyi her zaman yapacağız” dedi.

BIYIK; BAŞIMIZIN TACISINIZ
Programda konuşan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, koronavirüsün ilk günlerinden bu yana büyüklerimizi koruduk kolladık. Salgın ortaya çıkar çıkmaz büyüklerimiz bizler için çok kıymetli oldu ve onların sağlıklarını düşündük. Birçok medeni dediğimiz ülkede yaşlılarımız büyüklerimiz ihmal edildi. Bizlerin geleneklerinde kültürlerinde yaşlılarımıza saygısızlık olmaz. Onlar bizim canımız ciğerimiz. Büyüklerimiz her zaman başımızın tacıdır” şeklinde konuşarak sözlerini tamamladı.

KARA; GÖNÜLDEN TEŞEKKÜRLER
Darıca Kaymakamı Yüksel Kara da günün önemine dikkat çektiği konuşmasında “Yaşlılarımız büyüklerimiz bizlerin yol göstericileri. Allah onları başımızdan eksik etmesin. Huzurevi projemizi gerçekleştireceğiz, bu anlamda emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bir gün değil her gün büyüklerimize gereken saygı ve sevgiyi göstermeye devam edelim. Ben bugün burada olan herkese canı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum” yorumunu yaptı

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum