Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Şerifalioğlu,'' Fatihler Şehri Gebze '' isimli kitabını hediye etti

Gebze Ticaret Odası Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu,’’ Fatihler Şehri Gebze ‘’ adlı kitabını imzalayarak gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Erol Polat’a hediye etti.

Şerifalioğlu,'' Fatihler Şehri Gebze '' isimli kitabını hediye etti
25 Nisan 2024 - 18:27 - Güncelleme: 25 Nisan 2024 - 18:29
Gebze Ticaret Odası Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu, aylar öncesinden başladığı çalışmaların ardından kaleme aldığı Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova'nın tarihi ve turizm konularını içeren ,’’ Fatihler Şehri Gebze ‘’ isimli kitabını imzalayarak gazetemiz Genel Yayın Yöetmeni  Erol Polat’a hediye etti.
Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova'nın sadece sanayi kentlerinden ibaret olmadığını, tarihi ve turizmi ile de  çok önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayan Oğuz Şerifalioğlu, geniş çaplı inceleme ve araştırmaların ardından bu konudaki çalışmalarını tamamlayarak geçtiğimiz aylarda ’’ Fatihler Şehri Gebze ‘’ isimli kitabını okuyucularıyla buluşturdu.
4 ilçe hakkında edindiği bilgileri derleyerek,’’ Fatihler Şehri Gebze ‘’ isimli kitapta toplayan Oğuz Şerifalioğlu, eserin bölgede yaşayan tüm vatandaşlar tarafından okuması gerektiğini söyledi. Kitapla ilgili konuşan Gazeteci Erol Polat ise, eserin bölgemiz için çok önemli bir kazanım olduğunu belirterek, verdiği emeklerden dolayı Şerifalioğlu’na teşekkür etti.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum