Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca Muhtarlar Derneği'nde yeni başkan Sıddık Topal oldu

Darıca Muhtarlar Derneği’nde dün olağanüstü kongre yapıldı. Kenan Demirbaş’ın Darıca Belediyesi meclis üyesi seçilmesinden dolayı istifa ettiği Darıca Muhtarlar Derneği’nde yeni başkan Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı Sıddık Topal oldu.

Darıca Muhtarlar Derneği'nde yeni başkan Sıddık Topal oldu
26 Nisan 2024 - 11:33
Darıca Muhtarlar Derneği’nde görev değişimi yaşandı. . Kenan Demirbaş’ın Darıca Belediyesi meclis üyesi seçilmesinden dolayı istifa ettiği Darıca Muhtarlar Derneği’nde yeni başkan üyelerin seçimiyle Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı Sıddık Topal oldu.

KENAN DEMİRBAŞ: DAİMA MUHTARLARIMIZIN YANINDAYIM
Yapılan devir teslim töreninde konuşan Darıca Muhtarlar Derneği eski başkanı ve Darıca Belediyesi Meclis Başkanvekili Kenan Demirbaş, ‘’Ben bu mutfaktan geldim. Sizin derdinizi en iyi ben bilirim. Muhtar arkadaşlarımızın daima sonuna kadar yanındayım. Her zaman sizin ricanız benim için emirdir. Olağanüstü kongreden önce başkan yardımcımız olan Sıddık Topal, üyelerimizin de tam desteğiyle başkan olmuştur. Kendisine ve diğer muhtar arkadaşlarıma görevlerinde başarılar dilerim’’ dedi.

SIDDIK TOPAL TEŞEKKÜR ETTİ
Darıca Muhtarlar Derneği’nin yeni Başkanı Sıddık Topal ise yaptığı konuşmada ‘’Kongre öncesi tüm muhtarlarımızı tek tek aradım. Hepsi sağ olsunlar şahsıma tam destek verdiler. Biz hep beraberiz. Bu işi birlikte güzelce yapacağız. Tüm mahalle muhtarlarımızın bu dernekte bir görevi olacak. Benim memleketim Darıca. 45 yıldır Darıcalıyım. Hizmetimiz Darıcalılara. Kenan Demirbaş’a yeni görevinde de başarılar dileriz. Daima bizim yanımızda olacağından eminiz’’ dedi.

DARICA MUHTARLAR DERNEĞİ YENİ YÖNETİMİ
Sıddık Topal (Başkan), Cemal Özdemir, Fuat Yaşar, Bilal Kır, Yahya Kemal İnce
Yedek: Bülent Gültekin, Erol Demirtaş, Hava Köse, Aysun Kaçaran, Sema Berk
Asil Denetim: Tuncay Odlukaya, Ferman Aktaş, Akın Ateş
Yedek Denetim: Hakan Uğurlu, Ahmet Doğan, Şevket Şengül
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum