Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ergünler Lojistik, Belediye Derincespor'a Ana Sponsor Oldu

Derince merkezde faaliyet gösteren Ergünler Lojistik, 2.lig ekibi Belediye Derincespor'a ana sponsor oldu.

Ergünler Lojistik, Belediye Derincespor'a Ana Sponsor Oldu
26 Nisan 2024 - 18:01
6 Şubat depreminin ardından organize edilen "Biz Bize Yeteriz" yardım kampanyasına, 10 milyon TL yardım ve  sağladığı lojistik desteklerle tanınan Ergünler Lojistik, şimdi de TFF 2.ligde mücadele eden Belediye Derincespor'a ana sponsor olarak bir sosyal sorumluluk projesine daha imza attı.
BELEDİYE DERİNCESPOR İLE GURUR DUYUYORUZ
Sezonun bitimine 2 hafta kalarak yapılan 1 yıllık anlaşma ile ilgili olarak Ergünler Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Faysal Ergün, yaptığı açıklamada, sporun birleştirici gücüne dikkat çekerek Belediye Derincespor'a başarılar diledi.
Faysal Ergün sözlerine şöyle devam etti.
"Belediye Derincespor'un vizyonuna ve misyonuna olan inancımızla, kulübümüze destek olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Sporun gücüyle, birlik ve beraberlik içinde daha büyük başarılara ulaşacağımıza inanıyoruz. Ergünler Lojistik olarak, kulübümüzün yanında yer alarak, Belediye Derincespor'un yükselişine katkı sağlamak için kararlıyız. Belediye Derincespor'a destek vermekten gurur duyuyoruz ve yeni sezonda önemli başarılara imza atacağımızı inanıyoruz." dedi.
FAYSAL ERGÜN'E TEŞEKKÜR ETTİLER
Belediye Derincespor'dan yapılan açıklamada ise "Profesyonel Futbol Kulübümüz, Ergünler Lojistik ile yapılan anlaşma çerçevesinde, A Takımımızın forma sponsoru olarak güçlü bir iş birliği kurulmuştur. Bu yeni dönemde, Ergünler Lojistik'in desteğiyle kulübümüz, daha da büyüyecek ve başarılarını artırarak taraftarlarını gururlandırmaya devam edecektir. Yeni forma sponsorumuz Ergünler Lojistik'e hoş geldiniz diyor, iş birliğimizin taraftarlarımız ve camiamız için hayırlı olmasını diliyoruz." İfadelerine yer verildi.
Öte yandan sponsorluk anlaşması Ergünler Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Faysal Ergün ve Belediye Derincespor Başkanı Erdinç Şehit tarafından imzalandı.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum