Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Tuncel, Büyükşehir Başkan Vekili oldu

Başkan vekili Zekeriya Özak’ın Ankara da bulunduğu süre zarfında ise Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanlığına Oya Tunçel vekalet edecek.

Tuncel, Büyükşehir Başkan Vekili oldu
29 Mart 2018 - 13:14
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bugün kutsal topraklara hareket etti. Ailesiyle yaklaşık 10 günlük umre yapacak olan Başkan Karaosmanoğlu’na bu süre zarfında Başkan Vekili Zekeriya Özak vekâlet edecek
 
İKİ GÜN ANKARA’DA

Aynı zamanda Büyükşehir Meclisi İmar Komisyonu Başkanı olan Zekeriya Özak, bugün ve yarın (29-30 Mart) Ankara’da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenecek olan çevre konulu toplantıya ve AK Parti Genel Merkezi tarafından düzenlenecek olan Genişletilmiş 123. İl Başkanları toplantısına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu temsilen katılacak.
 
7 NİSAN’A KADAR

Başkan vekili Zekeriya Özak’ın Ankara da bulunduğu süre zarfında ise Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanlığına Oya Tunçel vekalet edecek. 31 Mart-7 Nisan tarihleri arasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanlığına yine Zekeriya Özak vekalet edecek.