Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ümraniye'den gelip 12 yeri soyan 5 kişi yakalandı

Ümraniye’den gelerek Darıca ve Gebze bölgesinde bir çok ev ve işyerine giren 7 kişilik hırsızlık şebekesinden 5’i Darıca Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin İstanbul’da yaptığı başarılı çalışmalar sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

Ümraniye'den gelip 12 yeri soyan 5 kişi yakalandı
29 Mart 2018 - 18:59

Darıca ve Gebze bölgesinde bir çok işyeri ve evden yapılan hırsızlıklar nedeniyle gelen şikayetleri değerlendiren Darıca Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yaptıkları araştırma sonucu zanlıların Ümraniye’den gelerek soygunları gerçekleştirdiklerini tespit etti.

Konuyla ilgili oluşturulan özel ekip, Darıca, Gebze ve Ümraniye’deki güvenlik kameralarını incelemesinin ardından 7 kişilik suç şebekesinin kimlik ve adreslerini tespit etti.

Yapılan çalışmaların ardından Ümraniye’deki adreslerinden yakalanarak göz altına alınan 7 kişiden Ü.Ç. (21), K.V. (19), M.Y. (28), S.A.(31) VE M.K.(22)sorgulanmak üzere Darıca İstasyon Karakol Amirliği’ne getirilirken, polis, adreslerinde bulunamayan diğer 2 kişinin peşine düştü.

Zanlıların, 21 Şubat ve 15 Mart 2018 tarihleri arasında  Darıca Cami Mahallesi’nden muhtelif elektronik eşya,  Yalı Mahllesi’nden 5 Bin TL’lik tekel maddesi, Kazım Karabekir Mahallesi’nden tv ve oto hırsızlığı, Kazım Karabekir Mahallesi’ndeki bir  işyerinden 1500 TL’ değerinde tekel ve gıda maddesi, Fevzi Çakmak Mahallesi’ndeki bir işyerinden tv ve dizüstü bilgisayar, bağlarbaşı Mahallesi’ndeki bir işyerinden 1o Bin TL değerinde tekel maddesi çaldıkları öğrenilirken Gebze ve jandarma bölgesinden de 4 ayrı oto hırsızlığına karıştıkları belirtildi. Toplam 12 ayrı hırsızlık olayından yakalanarak göz altına alınan zanlılar, polisteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildiler.