Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

YAS-DER'den anlamlı etkinlik

Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, “Anneler Günü” sebebiyle Kocaeli Valiliği Gebze Huzurevi sakinlerini Gebze ve Darıca Protokolü ve eşlerinin de katıldığı bir etkinlik düzenledi. 

YAS-DER'den anlamlı etkinlik
15 Mayıs 2024 - 11:51
Darıca Gürcükapı Sahil Cafe Restoran’da öğlen yemeğinde, Türk Müziği eşliğinde, çok eğlenceli ve duygu yüklü gerçekleşen etkinlikte Huzurevi sakinlerine Anneler Günü” hediyeleri de takdim edildi.

Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Vural Acartekin ve Aytül Kanburoğlu yaptıkları açıklamada ‘’Etkinlik boyunca aramızda oldukları için T.C. Kocaeli Valiliği Gebze Huzurevi Müdürü Özgür Arda Avinç’e; Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş’ın eşi Filiz Aslantaş’a; Darıca Kaymakamlığı Şube Müdürlüğü’nden Fatma Kesginci ve Sibel Dursun’a; Darıca Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Rıdvan Gülmez’e ve Müdür Yardımcısı Burçin Şen’e; Darıca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hasan Tabak’a; Darıca Belediyesi Türk Müziği Koro Şefi Kıymet Şen’e ve keman sanatçısı  Hüseyin Cümbüşlü’ye Sevcan Yavuz’a Sevilay Cömert ile Fatma Altan’a; MHP Kocaeli KAÇEP İl Başkanlığı’ndan Yudum Kaşıkçı, Elif Demirci ve Nihal Kaya’ya sonsuz teşekkürlerimizi sunarız’’ dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum