Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'da başıboş sokak köpeği dehşeti: Omzu kırıldı, ameliyat oldu!

Bayramoğlu Balyanoz Koyu Sahil Parkı’nda bulunan sokak köpekler, Kemal Çakır (47) isimli vatandaşa saldırdı. Köpekler tarafından kovalanan ve yere düşen Kemal Çakır’ın omzunda 2 kırık olduğu öğrenildi ve ameliyata alındı. Omzuna platin takılan Çakır, artık bu soruna çözüm bulunması gerektiğini belirterek, başıboş köpeklerin toplanıp barınaklara yerleştirilmesi gerektiğini ifade etti.

Darıca'da başıboş sokak köpeği dehşeti: Omzu kırıldı, ameliyat oldu!
07 Mayıs 2024 - 23:14
Bayramoğlu Balyanoz Koyu Sahil Parkı’nda bulunan sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan Kemal Çakır (47) hastaneye kaldırıldı. Köpekler tarafından kovalanan ve yere düşen Kemal Çakır, omzundaki 2 kırık sebebiyle Gebze’de özel bir hastanede ameliyata oldu. Omzuna platin takılan Çakır, 2 gündür hastanede tedavi görürken,  Bayramoğlu Balyanoz Koyu Sahil Parkı’nda bulunan sokak köpeklerine artık bir çare bulunması gerektiğini belirtti.

Bayramoğlu Balyanoz Koyu Sahil Parkı’nda bulunan sokak köpeklerinin özellikle sabah saatlerinden itibaren insanlara saldırdığını ifade eden Kemal Çakır, “Ben her sabah bu sahilde yürüyorum. Burada bulunan başıboş köpeklerin sürekli insanlara saldırdığını gördüm. Defalarca CİMER’e ve Belediyeye dilekçeler yazdım. Ancak 2 gün önce yine sabah yürüyüşümü yaparken köpeklerin saldırısına uğradım. Geri geri kaçarken, omzumun üstüne düştüm. Hastaneye kaldırıldım omzumda 2 kırık olduğu belirtildi. Ameliyata alındım ve omzuma platin takıldı. Bizlerde hayvanseveriz ancak buradaki başıboş köpekler gerçekten insanlara zarar veriyor. Yetkililer artık sesimizi duysun” dedi. 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 5 Yorum
  • Samet
    2 hafta önce
    Darıcada her yer kopek dolu ozellıkle bayramoglu toplayın artık su hayvanları sokaklar kopeklerın mı ınsanların mı
  • Daricali
    2 hafta önce
    Yıllardır o sahildeyim. Böyle bir olay görmedim. Köpekler kendi aralarında oynaşıp kavga edebiliyorlar. Ama hayvanı tedirgin edersen o da seni tedirgin eder.
  • Ercan
    2 hafta önce
    Sokakta,parkta caddede köpek olmaz.
  • Cemal
    2 hafta önce
    Belediye duydu mu acaba... İllaki birinin ölmesi mi lazım... Son günlerde sokak köpekleri çoğaldı, sanki başka yerlerden getirilip bırakılmış ... Acil çözüm bekliyoruz..
  • İsrafil özanlı
    2 hafta önce
    Lütfen başı boş sokak hayvalarını barınaklarda barındıralım bizlerde sokak hayvanlarını seviyor ve sahip çıkıyoruz ama başa gelmeden kimse anlamıyor işte