Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"Seni adam sandık"

Kocaeli Emlakçılar Odası Yönetim Kurulu Üyesi Darıcalı Adem Kabul, sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı açıklamada Oda Başkanı Alpay Hacıoğlu’na “Seni adam sandık” diyerek istifasını istedi

 "Seni adam sandık"
04 Kasım 2020 - 19:23 - Güncelleme: 04 Kasım 2020 - 19:42
Kocaeli Emlakçılar Odası Yönetim Kurulu Üyesi Darıcalı Emlakçı Adem Kabul, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile Gebze'nin söz verildiği halde yetkilendirilmediğini ve oda başkanı Alpay Hacıoğlu'nun istifa etmesi gerektiğini söyledi. 2 Kasım Pazartesi günü yapılan oda meclis toplantısına dair konuşan Yönetim Kurulu Üyesi Adem Kabul sosyal medya hesabı aracılığıyla konuşarak şu sözleri kaydetti:
“Yönetim kurulu toplantısında namus şeref sözünü tutmayan başkan ve 5 yöneticinin katıldığı toplantıyı gerçekleştirdik. Ayaküstü birkaç yalanını daha gün yüzüne çıkarma fırsatı bulduğumuz toplantıda Alpay yine bizi hayal kırıklığına uğrattı.  Toplantıda söz hakkı bana geldiğinde Alpay'ın o koltuğu da, saygıyı da hak etmediğini, meslege zarar verdiğini, varlığından rahatsız olduğumuzu ve istifa etmesi gerektiğini gözlerinin içine baka baka söyledim. Benim haricimdeki 3 yönetici daha destek amaçlı başkanın istifasını istediğini belirtti.  Yani toplantıdaki 5 yönetim kurulu üyesinin 4 tanesi sen bu göreve, bu mesleğe layık değilsin Alpay, seni adam sandık ama boş çıktın istifa et diyor...! Alpay cevap veriyor Tuba hanım su getirir misin?”

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum