Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

DASİAD'tan İzmir'e yardım eli

İzmir'de yaşadığımız deprem felaketi nedeniyle Darıca Kaymakamlığı tarafından başlatılan yardım kampanyasına DASİAD, 115 Koli yardım malzemesi ile 40 koli hijyen ve temizlik paketi desteği yaptı.

DASİAD'tan İzmir'e yardım eli
04 Kasım 2020 - 21:12 - Güncelleme: 04 Kasım 2020 - 21:18
Kocaeli valiliği koordinasyonuyla İzmir'deki depremzedelere ulaştırılacak yardımlar için kampanya başlatan Darıca Kaymakamlığı'na DASİAD (Darıca Sanayici ve İş Adamları Deneği)'tan da destek geldi.
Denek Başkanı Hüseyin Tevfik Özdinçer'in talimatı ile harekete geçen DASİAD Yönetimi ve üyeleri, çok kısa bir zaman diliminde 115 koli gıda paketi ile 40 koli hijyen ve temizlik malzemelerini hazırlayarak Adnan Menderes Kültür Merkezi'nde masa açan İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yetkililerine teslim etti.

Yardım konusunda DASİAD tarafından yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi;
Darıca Kaymakamlığımızın önderliğinde İzmir'de depremde etkilenen vatandaşlarımıza ulaştırılmak üzere bizler de DASİAD ailesi olarak üstümüze düşen görevi ifa etmenin huzuru içindeyiz. Bu kapsamda 115 koli gıda paketi ve 40 koli hijyen ve temizlik paketini Kaymakamlığı sosyal hizmetler vakfı müdürlüğüne teslim etmenin huzurunu yaşamaktayız. Bu kampanyaya iştirak eden yönetim kurulu üyelerimize ve DASİAD üyelerine şükranlarımızı sunuyoruz.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum