Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

GTÜ Vakfı'nda başkan yeniden Haluk Görgün oldu!

Gebze Teknik Eğitim ve Araştırma Vakfı 9. Mütevelli Heyet Toplantısı’nda ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Görgün yeniden vakıf başkanlığına seçildi.

GTÜ Vakfı'nda başkan yeniden Haluk Görgün oldu!
28 Mart 2021 - 15:49 - Güncelleme: 29 Mart 2021 - 15:56
Gebze Teknik Üniversitesi Fatih Salonunda düzenlenen toplantıya; Vali Seddar Yavuz’un yanı sıra Kocaeli Milletvekilleri Fikri Işık ve Cemil Yaman, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan, Aselsan Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Prof. Dr. Haluk Görgün, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Teknik Eğitim ve Araştırma Vakfı Mütevelli Heyeti eski Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Vakıf mütevelli heyet üyeleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan toplantıda; Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan’ın sunumunun ardından Aselsan Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün vakıf faaliyetleri hakkında bir sunum gerçekleştirdi.
Toplantıda gündem maddeleri görüşülerek, değerlendirmeler yapılmasının ardından Doğu Marmara Kalkınma Ajansının ‘ÖBEK’ adlı projesi tanıtıldı. Görev süresi dolan Mütevelli Heyet başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile denetim kurulu üyelerinin seçiminin yapılmasından sonra Kocaeli Milletvekili Fikri Işık bir konuşma gerçekleştirdi. Genel kurulda ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Görgün yeniden vakıf başkanlığına seçildi. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum