Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

HAKMAR, 3 ekmek için 363 TL. istedi

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Erol Polat, dikkatli olmasaydı HAKMAR’dan aldığı 3 adet baget ekmek için 363 TL. ödeyecekti

HAKMAR, 3 ekmek için 363 TL. istedi
13 Mayıs 2024 - 20:42
 HAKMAR’IN Fevzi Çakmak Mahallesi, İstasyon Caddesi No: 516/ A adresindeki şubesinden bugün akşam saatlerinde yaptığı alışverişin ardından kasaya yönelen gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Erol Polat, kendisinden talep edilen ücreti duyunca adete şok oldu.
Dondurulmuş parmak patetes, yaklaşık 1 kg. tavuk, siyah çekirdek ve 3 adet baget ekmek için kasa görevlisinin toplam 620 TL. ödeme istemesi üzerine şaşkınlığını gizleyemeyen Polat bu duruma itiraz etti.
Kasada sıra bekleyen diğer müşterilerin de gözleri önünde yaşanan olayın ardından uyarıda bulunan Erol Polat’ın itirazı üzerine kasa görevlisi, alınan ürünleri yeniden gözden geçirdi.  
Yapılan kontrolde, kasa görevlisi, 3 adet baket ekmek için  363 TL.’lik bandrol yapıştırıldığını fark edince yanlış hesap yeniden düzeltildi.
Erol Polat, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, unlu mamüller reyonundaki çalışanın yaptığı hatanın, kasa görevlisi tarafından da fark edilmemesinin kafalarda soru işareti bıraktığını belirterek, ‘’ Ekmeğin bandrolünü poşetine yapıştıran görevli belki dalgınlıkla böyle bir hata yaptı diyelim, peki kasadaki görevli 3 ekmeğin bandrolünü okuturken kasadaki ekranda 3 ekmek için 363 TL. yazdığını görmedi mi? Yani, tutarı yüksek olan toplu bir alışveriş yapsaydık, belki de bu durumu kasada da fark edemeyecektik, dolayısıyla da HAKMAR bize  3 ekmeği 363 TL.’ye yedirecekti’’ şeklinde konuşarak tepkisini dile getirdi.
 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum