Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

KOSTÜ, Darıca'ya yeni meslek yüksekokulu açacak

Kocaeli Sağlık Teknoloji Üniversitesi (KOSTÜ), İzmit’te açtığı Diş Fakültesi’nden sonra şimdi de Darıca'ya yeni bir meslek yüksekokulu açmayı planlıyor. Bu okul, sağlık ve teknoloji alanlarında eğitim verecek ve önümüzdeki öğretim yılına yetiştirilmesi hedefleniyor. KOSTÜ Meslek Yüksekokulu'nun açılmasıyla birlikte, Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası gibi bölgelerin  sosyal, kültürel ve ekonomik hayatının canlanması öngörülüyor.

KOSTÜ, Darıca'ya yeni meslek yüksekokulu açacak
10 Mayıs 2024 - 14:47
Avrupa Eğitim Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Talip Emiroğlu'nun liderliğinde, KOSTÜ'nün Darıca'da açılacak olan Meslek Yüksekokulu için çalışmaların sürdüğü belirtiliyor. Bu  yeni okulun, sağlık ve teknoloji alanlarında eğitim vermesi planlanıyor ve böylece KOSTÜ'nün ikinci Meslek Yüksekokulu olacak.
KOSTÜ'nün Darıca'da Marmaray Durağı'na yakın bir yerde yer alacak olan bu Meslek Yüksekokulu projesinin, Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası gibi bölgelerin sosyal, kültürel ve ekonomik hayatına katkı sağlaması öngörülüyor. Bu projenin bölgeye katma değer kazandırması ve esnafın da bu gelişmeden olumlu yönde etkilenmesi bekleniyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum