Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

KOGİDEF'te Mehmet Elmas yeniden başkan!

Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu’nun (KOGİDEF) 4. Olağan Genel Kurulunda, Giresunlu iş adamı Mehmet Elmas güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi.

KOGİDEF'te Mehmet Elmas yeniden başkan!
28 Mart 2021 - 15:46

Gebze Ahmet Pembegüllü Kültür Merkezi'nde 156 delegenin 84 katılımı ile gerçekleşen genel kurul saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başladı. Divan başkanlığını Erdal Aydın’ın, başkan vekilliğini Oktay Bayhan ve divan yazmanlığını da Mehmet Balık'ın yaptığı genel kurula Giresunlular büyük ilgi gösterdi. Kongreye Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, dernek üyeleri ve davetliler katıldı.

‘’HER DAİM YANINIZDAYIM’’

KOGİDEF 4. Olağan Genel Kurulunda birlik olmanın önemine vurgu yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, işini doğru yapmanın öneminden bahsetti. Derneklerin çalışmalarını ve federasyon haline gelerek güç birliği yapmalarını çok beğendiğini ifade eden Çakmak, ‘’İmkanlarım ölçüsünde hepsine yetişmeye çalışıyorum. Her daim yanınızdayım. Başta bölgemize, şehrimize, insanımıza ne katkı sağlayabilirsek bunu birlikte başaralım inşallah.’’ dedi.

GÜVEN TAZELEYEN ELMAS TEŞEKKÜR ETTİ

Güven tazeleyerek, KOGİDEF’in 4. Olağan Genel Kurulunda yeniden başkan seçilen Mehmet Elmas, yaptığı konuşmada; ‘’Hedefimiz bu topluma bir kalıcı eser bırakmak. Bunu hep birlikte başaracağız inşallah. Her şeyi şeffaf ve hesap verilebilirlik içerisinde kucaklayarak yapacağız, ortak akılla yapacağız. Bunun için tüzüğümüze maddeler ekleyip, kurumsal yapımızı daha da güçlendirme hedefindeyiz. Bana tekrar bu görevi layık gördüğünüz için hepinize çok teşekkür ediyorum.’’ açıklamalarında bulundu.

TÜZÜĞE MADDELER EKLENDİ

Mehmet Elmas’ın faaliyet ve genel hesaplarla ilgili kurul üyelerine bilgi vermesinin ardından, tüzüğe eklenecek maddelere geçildi. Divana sunulan önergede; 2 dönem üst üste seçilen başkanın tekrar aday olmaması, göreve gelecek yönetimin aldığı gayrimenkul taşınmazların genel kurul kararı olmadan satılamaması, İl genelinde 12 ilçeye temsilci ve en az 5 kişilik yönetim oluşturmaları imkanı ve İstişare heyeti kurulması ve aynı zamanda asıl yönetime geçişlerin olabilmesi maddeleri oylamaya sunularak kabul edildi.

YENİ YÖNETİM KURULU

Mehmet Elmas başkanlığındaki Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonunun yeni yönetimi şu isimlerden oluştu:

YÖNETİM ASIL

Erdal Aydın, Adnan Temur, Bilal Kır, Halil Şagar, Halit Sarı, İbrahim Şerefoğlu, Kaya Karaman, Kenan Can, Olgun Kandemir, Şenol Çolak, Keramettin Çavdar, Necmi Ceylan, Ahmet Aslan, Derya Tozoğlu Karson, Selami Ede, Niyazi Şagar, Turan Kul, Bayram Korkutacak.

YEDEK ÜYELER

Erkan Atmaca, Aslan Kudu, İsmail Ak, Abdurrahman Öztür, Kenan Cömert, Fatih Dönmez, Hüseyin Acar, Ayhan Ceylan, Mustafa Demir, Nami Zıvalı, Hamdi Bayram, Engin Ersoy, Mustafa Şagar, Selahattin Şükür, Mustafa İmat, Sakin Cındık, Aslan Yelek, Fatma Aktaş, Nuray Küfüdür.

DENETLEME ASİL

Leyla büyük, Recep Demir, İbrahim Döner.

DENETLEME YEDEK

Talip Şeker, Mustafa Aydın, Lütfi Cındık.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum