Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Emniyet Müdürlüğü Binasında inceleme yaptılar

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Emniyet Müdürü Şahaser Şen, Bayramoğlu'nda inşaatı devam eden İlçe Emniyet Müdürlüğü Binası'nda inceleme yaparak firma yetkililerinden bilgi aldılar.

Emniyet Müdürlüğü Binasında inceleme yaptılar
04 Haziran 2020 - 02:03 - Güncelleme: 04 Haziran 2020 - 02:28
Kaymakam Ömer Karaman, Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Emniyet Müdürü Şaheser Şen, Bayramoğlu Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerinde, bir önceki müteaahitin iflas etmesi sonrası, geçtiğimiz yıl ihaleyi alan Karahan Grup'la yeniden inşaatına başlanan Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binasında inceleme yaptılar.
Geçtiğimiz ekim ayında yeniden başlanan inşaat çalışmalarını yerinde görmek isteyen Kaymakam Ömer Karaman, Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Emniyet Müdürü Şahaser Şen, yaptıkları incelemeler sonrasında memnuniyetlerini dile getirerek firma yetkililerine teşekkür ettiler.
Yaklaşık olarak 9 ay gibi kısa bir süre içerisinde binadaki inşaat çalışmalarını tamamlama noktasına getiren firma yetkilileri, Kaymakam Ömer Karaman ve Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık'a bilgi verirken, Emniyet Müdürü Şahaeser Şen'de birimlerin yerleşme planlarını yeniden gözden geçirdi. İncelemelere Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç Dr. Mustafa Güneş'de eşlik etti. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum