Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıcalı esnaftan duygulandıran mektup!

Gerek yurt genelinde gerekse de bölgede çok sayıda esnaf pandemi yasakları nedeniyle çok zor günler yaşıyor. Bir kısmı olumsuz şartlara dayanamayıp işyerlerini kapatırken bazı esnaflarda direnerek ayakta kalmaya çalışıyor.

Darıcalı esnaftan duygulandıran mektup!
02 Şubat 2021 - 11:51
Ayakta kalmaya çalışan esnaflardan biri de Darıca Kaptan Medya Organizasyon İmtiyaz Sahibi Murat Kaptan. Bölgemizde; açılış, düğün ve nişan, sünnet, doğum günü organizasyonlarının yanı sıra palyoça servisi ile yeni doğan bebek odası süsleme gibi çok organizasyonlara başarı ile imza atan Murat Kaptan, normalleşme sürecinde işlerinin açılması için alınacak kararları umutla bekledikleri 1 Şubat akşamı gerçekleştirilen Kabine toplantısı sonrası yapılan açıklamalarla hüsrana uğradı. Kaptan, üzüntüsünü ve tepkisini sosyal medya üzerinde yetkililere seslenerek duyurmaya çalıştı. Artık dayanacak güçlerinin kalmadığını vurgulayan Kaptan duygularını şöyle ifade etti;

Burdan Devlet Büyüklerime sesleniyorum, Darıca’da küçük esnaflık yapıyorum, bilen biliyor, Organizasyon sektörüne adını yazdırmış bir firmayım. Firma adımı Marmara bölgesinde bilen biliyor.. ve bu halde ben 10 aydır bir şekilde geçinmeye çalışıyorum ve tek geçim kaynağım bu. Bu akşamki kabine toplantısını dinledim ve işlerimin açılmasına dayanan en ufak bir kelime yapılmadı. Vergi ödemeden ofisi olmadan, başka firmalarda çalıştığı halde organizasyon işi yapan o kadar çok kişi varki, bunları geçtim bizler destek bekliyoruz artık. Ofis kirasına, ev kirasına, kredi ödemelerine, fatura ödemelerine yetişemiyoruz... Konuyu uzatmak istemiyorum bir bölümden sonra okunmayacak biliyorum..

Sürçü lisan ettiysem özür diliyorum..

Saygılarımla

Kaptan Medya Organizasyon

Murat Kaptan

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum