Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca Karslılar Derneği, 10 günlük yas ilan etti.

Darıca Karslılar Derneği yönetimi, aldıkları kararla, şehitlerimiz ile Sakarya’da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybedenler için 10 günlük yas ilan ederek, bu sürede hiç bir şekilde eğlence düzenlemeyeceklerini ve müzik yayını yapmayacaklarını açıkladılar.

Darıca Karslılar Derneği, 10 günlük yas ilan etti.
28 Aralık 2023 - 12:19
Darıca Karslılar Derneği Başkanı Ali Şen, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, yönetim kurulu üyeleri olarak aldıkları kararda, geçtiğimiz cuma ve cumartesi günü Pençe - Kilit Operasyonları sırasında Şehit düşen 12 askerimiz ile, bu sabaha karşı Sakarya Kuzey Marmara Otoyolu'nun Dağdibi mevkisinde meydana gelen kazada hayatını kaybeden 10 vatandaşımız için 10 günlük yas ilan ettiklerini söyledi.
Dernek Başkanı Ali Şen, 10 günlük yas boyunca hiç bir şekilde müzik çalınmayacağını ve eğlence düzenlemeyeceklerini belirterek, ‘’ Acımız büyük, bir yanda şehitlerimiz var, diğer yanda bugün sabaha karşı Sakarya Kuzey Marmara Otoyolunda meydana gelen zicirleme trafik kazasında hayatını kaybeden vatandaşlarımız var. Maalesef elimizde bir şey gelmiyor. Tek yapacağımız şey, şehitlerimiz ile kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımızın yakınlarının acılarını paylaşmak. Biz de yönetim kurulu olarak aldığımız bu kararla bu acıyı paylaşmak istedik. Darıca Karslılar Derneği ve şahsıma ait düğün salonumda dahil, 10 gün boyunca hiç bir şekilde müzik yayını yapmayıp, eğlence düzenlemeyeceğiz. Başta şehitlerimiz olmak üzere, kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan Rahmet, Gazilerimiz’e ve yine kazada yaralananlara acil şifalar dileriz’’ dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum