Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Vali Aksoy'dan şehit ailelerine ziyaret

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, İdlib’de Şehit Olan Piyade Uzman Çavuş Nihat Kara ile rejim unsurlarının hava saldırısı sonucu şehadet mertebesine ulaşan Şehidimiz Piyade Astsubay Çavuş Muharem Öğütçü’nün Dilovası’nda bulunan yakınlarına başsağlığı ziyaretinde bulundu.  


Vali Aksoy'dan şehit ailelerine ziyaret
06 Mart 2020 - 09:03

Vali Hüseyin Aksoy, Suriye’nin  İdlib kentinde rejim unsurlarının hava saldırısı sonucu şehadet mertebesine ulaşan Şehidimiz Piyade Uzman Çavuş Nihat Kara ve Şehidimiz Piyade Astsubay Çavuş Muharrem Öğütçü'nün Dilovası’nda bulunan yakınlarına başsağlığı ziyaretinde bulundu. 
 
Ziyarette, Hüseyin Aksoy’a,   Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir,  İl Emniyet  Müdürü Veysal Tipioğlu ve Siyasi Parti İl Başkanları eşlik etti.
 
Vali Hüseyin Aksoy, şehadet mertebesine ulaşan Şehidimiz Piyade Uzman Çavuş Nihat Kara ve tüm  şehitlerimizi rahmet ve şükran duyguları ile andıklarını belirterek, her zaman şehit ailelerinin yanlarında olduklarını belirtti.

Okunan Kuran-ı Kerim ve yapılan duanın ardından  Şehidimiz Piyade Uzman Çavuş Nihat Kara'nın yakınları kendilerini yalnız bırakmayan valiye ve beraberindekilere teşekkür ederek, ziyaretten duydukları  memnuniyetlerini  belirttiler.