Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

TÜRKİYE'NİN EN HIZLI ADAMI DARICA'DA

Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü, Fenerbahçe Spor Kulübünden yaptığı yeni transferi ile atletizmde büyük başarılara imza atmaya hazırlanıyor. Fenerbahçe Spor Kulübünde 100 ve 200 metrede gençler ve yıldızlar da Türkiye rekortmeni olan aynı zamanda geçtiğimiz yıl Türkiye’nin en iyi 100 metre derecesine sahip atlet Aykut Ay’ı transfer eden kulüp adını atletizm dünyasının önemli kulüpleri arasına yazdırmak istiyor.

TÜRKİYE'NİN EN HIZLI ADAMI DARICA'DA
14 Kasım 2012 - 10:22
 1995 doğumlu olan ve genç yaşta aldığı başarılarla kendisinden söz ettirmeyi başaran milli sporcu yeni başarılara Dares’te imza atmaya hazırlanıyor. Dares’e transfer olan Ay, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın makamında sözleşmesini imzalarken, daha önce yakından takip ettiği Darıca ailesine katılmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederken yeni kulübünde büyük başarıla imza atacağı sözünü verdi.Milli sporcu atletizme verdiği desteklerden dolayı da Başkan Karabacak ve DARES Başkanı Sadık Albayrak’a teşekkür etti.
 
TÜRKİYE’NİN HÜSEYİN BOLT’U
 Başkanlığını Sadık Albayrak’ın yaptığı Dares, İtalya'nın Vallecamonica kentinde yapılan 28. Dünya Dağ Kros Şampiyonası'nda ikinci olan Adem Karagöz ve 57.Balkan Kros Şampiyonasında gençlerde Türkiye’yi temsil eden ve birinci olan Sebahattin Yıldırımcı gibi isimlerle adından söz ettirirken, Türkiye’nin Hüseyin Bolt’u olarak lanse edilen Aykut Ay ile yeni başarılara yelken açmayı hedefliyor. Kulüp Başkanı Sadık Albayrak yeni transferlerinin geleceğe yönelik çok önemli bir adım olduğunu ifade ederken “ henüz 17 yaşında olmasına rağmen önemli başarılara imza atan genç yeteneğin spor dünyasında iz bırakacağından şüphemiz yoktur..Hedefimiz geleceğin olimpiyat şampiyonlarının yetişmesine vesile olmaktır.Genç ve dinamik kadromuzla hedeflediğimiz başarılara ulaşmamız zor değil. Her geçen gün bünyesine önemli isimler katan kulübümüzün bu günlere gelmesinde maddi manevi büyük destekleri olan Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Karabacak’a teşekkür ediyoruz” diyerek  düşüncelerini dile getirdi.