Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

GTO ÜYELERİ 14. ULUSLAR ARASI OTOMOBİL FUARI'NI ZİYARET ETTİ

Gebze Ticaret Odası (GTO) üyeleri, 2-11 Kasım 2012 tarihleri arasında 14. kez otomobil severlere kapılarını açan İstanbul Autoshow Fuarı’nı ziyaret etti.

 GTO ÜYELERİ 14. ULUSLAR ARASI OTOMOBİL FUARI'NI ZİYARET ETTİ
14 Kasım 2012 - 10:29

 GTO organizasyonu ile 8 Kasım ve 10 Kasım tarihlerinde fuarı ziyaret eden üyeler, sadece Türkiye’nin değil Avrupa’nın ön önemli otomobil fuarlarından birisi haline gelen Auto Show’da otomobil dünyasının en yeni modellerini görme fırsatı buldular.

 

TÜYAP’ta düzenlenen olan 14. Uluslararası Otomobil Fuarı, İstanbul Autoshow 2012, büyüyen sergi alanı ve ailelerin keyifli bir gün geçirmelerine olanak veren yepyeni konsepti ile ziyaretçilerini ağırladı. Fuarı 2 farklı günde ziyaret eden GTO üyeleri dünyaca ünlü markaların yeni modellerini görme fırsatı buldular. Firmaların hazırlıklar için yaklaşık 45 milyon dolarlık harcama yaptığı fuarda yaklaşık 500 model otomobil ilk kez otomobil severlerle buluştu.

 

Ziyaretlere GTO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mikdat Aydın, Yönetim Kurulu Üyesi Halit Altıntaş, 14. Meslek Komitesi (Taşıt Araçları ve Yedek Parçaları Ticareti) Başkanı Adnan Ateş ve Başkan Yardımcısı Yusuf Demirhan, 14. Meslek Komite Üyesi Hayati Armağan, Gebze Küçük Sanayi Sitesi Başkanı İlhami Ateş ile çok sayıda üye katıldı.