Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

THK, Darıca'ya kupa ve madalyalarla döndü

Ülke genelinde en başarılı şubelerinden biri olan Türk Hava Kurumu Darıca şubesi, tamamen gönüllüler ordusundan oluşan Başkan ve yönetimi ile başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor. THK Darıca Şubesi Rize ve Kütahya’da düzenlenen yarışmalardan kupa ve madalyalarla dönerek göğsümüzü kabarttılar.

THK, Darıca'ya kupa ve madalyalarla döndü
18 Eylül 2019 - 17:42

THK Darıca Şube Başkanı Kazım Yıldız ve ekibinin özverili çalışmaları sonucu, ülke genelinde en başarılı şubelerden biri olarak gösterilirken, bu başarılara önceki gün düzenlenen yarışmalarda bir yenisi daha eklendi.

THK’nın Rize ve Kütahya’da düzenlediği Yamaç Paraşütü ve Hadef Yarışması’nda kupa ve madalyalara doymayan Darıca ekibi, bu başarılarını kendilerine destek veren Darıca belediye başkanı Muzaffer Bıyık ile paylaştılar.

Darıca’ya ayak basar basmaz soluğu belediyede alan THK Darıca Şube Başkanı Kazım Yıldız ve ekibi, kazandıkları madalya ve kupaları başkan Muzaffer Bıyık’a taktim ettiler.

THK Şube Başkanı Kazım yıldız, verdiği desteklerden dolayı Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a teşekkür ederken, Başkan Bıyık’da başarılarından ve özverili çalışmalarından dolayı THK Darıca Şube yönetimine teşekkür etti.