Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Sırasöğütler Mahallesi Muhtar Adayı Erdal Söylemez, kapı kapı dolaşıp broşür dağıtıyor

Darıca Sırasöğütler Mahallesi Muhtar Adayı Erdal Söylemez, aylar öncesinden başladığı seçim çalışmalarına yağmur çamur demeden kaldığı yerden devam ediyor.

Sırasöğütler Mahallesi Muhtar Adayı Erdal Söylemez, kapı kapı dolaşıp broşür dağıtıyor
25 Ocak 2024 - 15:52
Erdal Söylemez 17 yıldan bu yana ikamet ettiği Darıca Sırasöğütler Mahallesi sakinlerine hizmet etmek için henüz diğer muhtar adayları isimlerini açıklamadan çalışmalarına başladı.
31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri’nde hiç kimse adaylığını açıklamazken aylar öncesinden çalışmalarına başlayan Erdal Söylemez’i Sırasöğütler Mahallesi’nde bugün hemen hemen tanımayan yok.
Zamanının büyük kısmını seçim çalışmalarına ayıran Sırasöğütler Mahallesi Muhtar Adayı Erdal Söylemez, bu kapsamda kendisine seçim ofisi açıp tanıtım kampanyaları düzenledi. Sivil Toplum Kuruluşlarının, yöresel derneklerin yöneticileriyle buluşup seçilmesi halinde mahallesi için hayata geçireceği projelerden bahsetti. Semt pazarının önüne stand dahi kurup kendisini tanıtan broşürler dağıtan, esnafları ziyaret eden Erdal Söylemez, şimdide kapı kapı dolaşıp mahalle sakinlerini dinliyor el ilanları dağıtıyor.
Sırasöğütler Mahallesi’ne muhtar olarak seçilmesi halinde, ilçenin yerel yöneticileri ile sürekli olarak dirsek temasında olacağının altını çizen Erdal Söylemez, kentin dinamikleri ve mahalle sakinleri ile el ele verip sorunları hep beraber çözüme kavuşturacaklarının sözünü verdi
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum