Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

SEDAŞ, yine mağdur etti !

Darıca'da elektrik arızası nedeniyle yaşadıkları sıkıntıları dağıtım şirketi SEDAŞ yetkililerine defalarca  bildirmelerine  rağmen çözüm bulmadıklarını kaydeden 10 dairelik bir binanın sakinleri çaresiz kaldıklarını söylediler.

SEDAŞ, yine mağdur etti !
03 Şubat 2021 - 17:33 - Güncelleme: 03 Şubat 2021 - 17:40


Darıca Fevzi Çakmak Mahallesi, Dr. Zeki Acar Caddesi, Sevda Sokak No: 2 adresindeki  3 katlı bir binada yaşayan 10 dairenin sakinleri, 15 günden bu yana yaşadıkları elektrik arızasının giderilmeyişi nedeniyle mağdur olduklarını söylediler.
Elektrik Dağıtım Şirketi SEDAŞ yetkililerine  konuyla ilgili olarak defalarca bilgi vermelerine rağmen sıkıntılarının çözüme kavuşmadığını belirten apartman yöneticisi Aydın Özdinçer,  arıza nedeniyle asansörlerinin çalışmadığını ve yaşlı insanların merdivenleri kullanmak durumunda olduğu için zorluk çektiklerini ifade etti.  15 günden bu yana defalarca şikayette bulunmalarına rağmen sıkıntılarının devam ettiğini söyleyen Aydın Özdinçer, ‘’ SEDAŞ çalışanları şikayetimiz üzerine gelip baktılar, ama sonuç  yok. Voltajın yetersiz olduğunu   söylüyorlar. Voltaj düşük olduğu için  Asansör kilitleniyor ve bu nedenle de çalışmıyor ‘’dedi.
Apartman sakinlerinden Fatma Yaşar ise, 15 gün önce elektriklerin kesildiğini ve sonrasında da sıkıntılarının başladığını ifade ederek, ‘’ Asansörümüz çalışmıyor, yetkililere dilekçe verdik ama ilgilenen olmadı, mağdur olduk, elektronik eşyalarımız çalışmıyor, bozuldular, bu durumdan  biz artık bıktık ‘’ şeklinde tepkisini dile getirerek yetkililerden seslerini duymalarını istedi.
Apartman  sakinlerinden Birsen Fidan ise, 15 günden bu yana yaşadıkları mağduriyetin giderilmesi için apartman yöneticisinin elektrik dağıtım şirketine gidip geldiğini ancak sıkıntılarına yine de çözüm bulamadıklarını kaydederek, ‘’ Elektrikçiler her gün geliyor ama çözüm yok, asansörümüz çalışmıyor, bazen televizyon da çalışmıyor, bu kadar büyük sorun nedir ? Biz de merak ediyoruz, bugüne kadar hiçbir çözüm üretmediler ’’ dedi

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum