Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Sancar, Enerji üretimini anlattı

Gebze Ticaret Odası’nın Temmuz ayı meclis toplantısına konuk olarak katılan SANVERTA Enerji Şirketinin genel müdürü Semih Sancar enerji üretimiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Sancar, Enerji üretimini anlattı
28 Temmuz 2022 - 14:49 - Güncelleme: 28 Temmuz 2022 - 15:01
Elektrik enerjisinin güneş enerjisi panelleri ile üretilebileceğine dikkat çeken Sancar Gebzelileri yatırıma davet etti.  Sancar’a konuşmasının ardından GTO Başkanı Nail Çiler ve Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu tarafından plaket verildi

ÇİLER’DEN 15 TEMMUZ VURGUSU….

GTO Başkanı Nail Çiler yaptığı konuşmada Oda’nın Temmuz ayı faaliyetlerini anlattı. Geçtiğimiz ay 15 Temmuz hain darbe girişiminin 6.yılının geride bırakıldığını Oda olarak bu yıl dönümünde de düzenlenen çeşitli programlara katıldıklarını ifade etti.  Çiler “Ya tüketerek yok olacağız ya da üreterek var olacağız.  Enerji bizler için çok önemli. Her şeyi verimli kullanmalıyız. Biz toprağın bereketini unuttuk. Çok savurgan bir millet olduk. Yenilenebilir enerji bize gelecekte çok önemli şeyler katacak.  Yarın karbon ayak izi nedeniyle belki de gümrük verginiz artacak” diye konuştu.

ÇİLER’DEN İL OLMA TALEBİ

Çiler,   2023 yılında Türkiye’nin pek çok ilçesinin il olacağını Gebze’nin bu şansı iyi değerlendirmesi gerektiğini savundu: “Bu kenti il yapacağız deyince il olmuyor. Bu kenti geleceğe hazırlayacağız. Gençlere bu odada çok fazla eğitim veriyoruz, ileride bu kente katkı sağlasınlar diye. Gebze’yi sahiplenmek lazım.  Gebze ne kadar hazır il olmaya?  Gebze Büyükşehir statüsünde il olacak.  O sene bu sene. Cumhuriyetin 100. Yılı  lütfen beraber ve ortak akıllar hareket edeceğiz. Ya sessizsiniz ya ses sizsiniz… Kimse bunu siyasi bir yere çekmeye çalışmasın”
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum