Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kastamonu Entegre web sitesine prestijli ödül

Kastamonu Entegre’nin kurumsal web sitesi uluslararası arenadaki en prestijli web ödüllerinden Horizon Interactive Awards’ta gümüş ödül kazandı. Ödülle, modern ve yenilikçi tasarımıyla kullanıcı dostu bir deneyim sunan kastamonuentegre.com’un üstün performansı ve yaratıcı yaklaşımı uluslararası alanda da tescil edilmiş oldu.

Kastamonu Entegre web sitesine prestijli ödül
13 Mart 2024 - 12:11
Dünya çapında interaktif mecralar, web tasarımı ve yaratıcı medya alanında en iyileri ödüllendiren “Horizon Interactive Awards” yarışmasında 2023 yılının kazananları belli oldu. Bu sene 22’ncisi düzenlenen ve 40 ülkeden 20 binden fazla başvurunun yapıldığı yarışmada Kastamonu Entegre kurumsal web sitesi kastamonuentegre.com, “Corporate & B2B” kategorisinde en iyiler arasında yer alarak “Gümüş” ödüle layık görüldü. Yenilikçi tasarımı, kullanıcı dostu arayüzü ve zengin içeriğiyle dikkat çeken kastamonuentegre.com, yeni nesil teknolojileri destekleyen yapısıyla ahşap bazlı panel sektöründe yaratıcı ve fonksiyonel bir seçenek sunuyor.

İlklerin ve enlerin sitesi

Romanya, Bulgaristan Bosna Hersek, Rusya, İtalya ve Türkiye yatırımları ile 6 ülkede üretim faaliyetlerini sürdüren, 6 kıtada 100 ülkeye ihracat yapan Kastamonu Entegre’nin ihtiyaçları ve gelecek vizyonu doğrultusunda hazırlanan site, ahşap bazlı panel sektörünün en geniş dil seçeneğine sahip web sitesi olma özelliği taşıyor. Çoklu zone (bölge) ve çoklu dil yapısı ile site ziyaretçilerine global ölçekte bir kullanım hizmeti sunan kastamonuentegre.com, mobil uyumlu olması, kullanıcı dostu tasarımı ve hızıyla da dikkat çekiyor. 

Kullanıcıların IP’sini algılayarak ülkeye özel dil seçeneğiyle içerik sunan web sitesi bu fonksiyonu ile Türkiye’de bir ilk. “Sen Tasarla” kategorisi ile kullanıcının kendi tarzına hitap eden yaşam alanını oluşturmasına ve deneyimlemesine imkân veren site, “3D Kartela”, “Sanal Showroom” ve “Odanda Gör” bölümleri ile kusursuz bir sanal gerçeklik deneyimi de sunuyor.  

Kastamonu Entegre web sitesini ziyaret etmek ve ödül kazanan tasarımı deneyimlemek için kastamonuentegre.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum