Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

''Sadece Kocaeli duraklarının kaldırılması bu kente yapılmış bir ihanettir''

DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, İstanbul’dan kalkan Ankara ve Konya seferlerinden Gebze ve İzmit duraklarının kaldırılmasına tepki göstererek, “Pandemi İstanbul, Sakarya, Bilecik Bozöyük, Eskişehir, Ankara ve Konya’da da var

''Sadece Kocaeli duraklarının kaldırılması bu kente yapılmış bir ihanettir''
28 Mayıs 2020 - 17:01
Demokrat Parti(DP) İl Başkanı Mustafa Nazlıgüldüzenlediği yazılı basın açıklamasında İstanbul’dan kalkan Ankara ve Konya seferlerinden Gebze ve İzmit duraklarının kaldırılması ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Nazlıgül açıklamasında,“Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yüksek hızlı tren seferlerinin 28 Mayıs itibarı ile tekrar başladığını duyurdu. Ancak bu açıklama Kocaeli için büyük bir şok etkisi yarattı” ifadelerini kullandı.

‘PANDEMİ SADECE KOCAELİ’DE YOK’
Mustafa Nazlıgül açıklamasını, “İstanbul’dan kalkan Ankara ve Konya seferlerinden Gebze ve İzmit durakları kaldırılmış. Sanayinin başkenti olarak adlandırılan Kocaeli bir üvey evlat olmuştur. Bu seferler pandemi sebebi ile kaldırıldı ise pandemi sadece Kocaeli’de yok. Pandemi İstanbul,Sakarya, Bilecik Bozöyük, Eskişehir, Ankara ve Konya’da da var. Sadece Kocaeli duraklarının kaldırılması bu kente yapılmış bir ihanettir” şeklinde sürdürdü.

SEÇEN HALKI MAĞDUR ETMEYİN
Mustafa Nazlıgül açıklamasının sonunda, “Çok uzun yıllar özellikle İzmit için sembol olmuş tren artık bizler için mazide kalmış bir anımı olacak? Burada görev Kocaeli halkının oyları ile seçilmiş milletvekillerine düşmektedir. Saygıdeğer Kocaeli milletvekilleri sokağa çıkma yasağı bitti. Artık lütfen evlerinizden çıkın ve Kocaeli halkının mağduriyeti için bir şeyler yapın. Bu kentte özellikle Ankara seyahati için yoğun bir şekilde kullanılan YHT’nin Gebze ve İzmit'te durmasını sağlayın ve sizi seçen halkı mağdur etmeyin” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum