Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CHP'li Özaltan: "Yerel seçimden aldığımız sonuç karşısında hayal kırıklığı hissettik"

CHP Darıca İlçe Başkanı Hüseyin Cihan Özaltan 31 Mart yerel seçimleri sonrası yaptığı açıklamada, "Yerel seçimden aldığımız sonuç karşısında hayal kırıklığı hissettik" dedi

CHP'li Özaltan: "Yerel seçimden aldığımız sonuç karşısında hayal kırıklığı hissettik"
08 Nisan 2024 - 10:19
31 Mart yerel seçimleri sonrası seçim süreci ile ilgili olarak değerlendirmede bulunan CHP Darıca İlçe Başkanı Hüseyin Cihan Özaltan yaptığı açıklamada, "Kıymetli Darıcalılar, 31 Mart yerel seçimleri tüm ülkemize ve Darıca’ya hayırlı olsun. CHP Darıca İlçe Örgütü olarak seçim sürecinde adayımız Saide Arslan Çalışkan ile birlikte partililerimize ve tüm Darıcalı seçmenlere karşı olan sorumluluğumuzu unutmayarak var gücümüzle çalıştık. İlçemizin refah, adil ve eşitlikçi bir anlayışla yönetilmesi için mücadele ettik ancak sonuç beklentimizi karşılamadı. Yerel seçimden aldığımız sonuç karşısında hayal kırıklığı hissetsek de partimizin Türkiye’nin birçok şehrinde elde ettiği başarı motivasyon kaynağımız olmuş ve hepimizi daha çok çalışmaya ve mücadele etmeye teşvik etmiştir. Dün ve bugün olduğu gibi yarın da pes etmeden, umutsuzluğa ve karamsarlığa kapılmadan Darıcamızın hak ettiği şekilde yönetilmesi için çaba sarf edeceğiz.

ARSLAN'A TEŞEKKÜR ETTİ

Bu süreçte Belediye Başkan Adayımız olarak büyük bir sorumluluk üstlenen Saide Arslan Çalışkan’a özverisinden ve emeklerinden dolayı teşekkür ederim. Saide Arslan Çalışkan’ın vizyoner tutumu, çalışkanlığı ve partimizin başarısı için verdiği mücadele birçok siyasetçiye örnek teşkil edecek niteliktedir. Ayrıca bu süre zarfında çalışmalarımızda aktif rol alan tüm kadınlarımız,gençlerimiz, meclis üyesi adaylarımıza ve emeğini esirgemeyen tüm parti üyelerimize Kocaeli Cumhuriyet Halk Partisi ailesine teşekkür ederim. Son olarak bu süreçte bizleri hanelerine, derneklerine, işyerlerine davet ederek seçim çalışmalarımıza katkıda bulunan, bizlere zaman ayırarak dinleyen, demokratik hakkını savunarak sandığa giden tüm yurttaşlarımıza teşekkür ediyorum.

İSTİŞARELER YAPACAĞIZ

Sevgili Darıcalılar, aldığımız sonuçlar bizi yolumuzdan döndürmeyecek. Aksine bu bizim için sadece bir başlangıçtır. Muhalefette olmak, bizim için büyük bir sorumluluktur. Bu süreçte ilçe örgütümüz ve meclis kadrolarımızla sözümüzün arkasında duracak, sizden alınanı size geri vermek için aynı azim ve kararlılıkla mücadele etmeye devam edeceğiz. İlçemizin sorunlarını ve ihtiyaçlarını gözeterek çözümler üretecek, bu amaç doğrultusunda sizlerle sık sık bir araya gelerek istişareler yapacağız. Hep birlikte çok çalışarak, ilçemizin daha parlak bir geleceğe kavuşturacağımıza inancım tamdır. Darıca halkına saygılarımla" dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • O.K.
    3 hafta önce
    Yakup Törk ün adaylık sürecine taş koyarak en büyük hayal kırıklığını bu halka siz yaşattınız zaten , cevabını da sandıkta aldınız.