Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Özbek kadının katil zanlısı olayı hatırlamadığını söyledi

Darıca’da Özbekistan vatandaşı Lola Ibatova’yı (40) otelde öldüren M.H. (21) gözaltına alındı. Birkaç gün sonra askere gidecek olan M.H. ifadesinde alkollü olduğu için olayı hatırlamadığını söyledi. 

Özbek kadının katil zanlısı olayı hatırlamadığını söyledi
16 Aralık 2021 - 16:00
Olay dün, Darıca Emek Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerindeki Gemici Otel'de meydana geldi. M.H. ve Özbekistan vatandaşı Lola Ibatova birlikte otele gelerek odaya çıktı. Bir süre sonra M.H. otelden ayrılırken, odaya giren görevliler Lola Ibatova’yı yerde hareketsiz halde görünce 112 Acile haber verdi. Polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri otele geldi. Sağlık ekibi, Lola Ibatova’nın öldüğünü belirledi. 
Gemici Otel'in güvenlik kameralarını inceleyen polis, Lola Ibatova ile birlikte otele gelen kişinin M.H. olduğunu tespit etti. Bu sırada olayı öğrenin M.H.’nin yakınları otele gelerek, polise durumu anlattı. Polis ekibi eve giderek M.H.’yi gözaltına aldı. Birkaç gün sonra askere gidecek olan M.H. ifadesinde alkollü olduğunu, olayı hatırlamadığını söyledi. 
Lola Ibatova’nın başına aldığı darbenin yanı sıra boğazının da sıkıldığı ihtimali üzerinde durulurken, Adli Tıp Kurumu’nun raporuna göre ölüm nedeninin belirleneceği öğrenildi.
M.H.’nin sorgusu devam ederken, emniyetteki işlemlerin ardından Gebze Adliyesi’ne sevk edilecek.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum