Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Oyumuz 49 bin 200'den aşağı olmayacak!

Ak Parti Darıca İlçe Yönetimi Medya Birim Başkanlığı’nın düzenlemiş olduğu programda konuşan Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık iddialı konuştu: “Haftaya seçim olsa biz buna hazırız. Oyumuz 49.200’den aşağıya düşmeyecek” dedi.

Oyumuz 49 bin 200'den aşağı olmayacak!
05 Kasım 2012 - 09:22
 Ak Parti Darıca İlçe Yönetimi Medya Birim Başkanlığı ve mahalle teşkilatları dün Darıca basını ile buluştu. Programa Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Başkan yardımcıları H. İbrahim Kocagöz, Sertan Tunçel, İsa Baylan, yönetim kurulu üyeleri Murat Arslan, Ali Balcı ve mahalle teşkilatları katıldı. Herzaman Darıca basını ile yakın olduklarını belirten Ak Parti Darıca İlçe Yönetimi Medya Birim Başkanı H. İbrahim Kocagöz, Darıca'nın sorunlarını kendilerine aktaran basın mensuplarına teşekkür etti. Kocagöz'ün ardından konuşan İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ise çarpıcı açıklamalarda bulundu. 
 
ADAY KİM OLURSA OLSUN HEDEFİMİZ BELLİ
Bıyık yaptığı konuşmada "Haftaya seçim olsa biz buna hazırız. Oyumuz 49.200’den aşağıya düşmeyecek. Adayımız kim olursa olsun bu sayı ya artacak ya bu  sayının aşağısına düşmeyecek. Biz herşeyle bu seçime hazırız. Amacımız tekrar bu güzel hizmetleri Darıca'ya yapmak.
 
BÜYÜKŞEHİR HİZMETİ GELİYOR
Büyükşehir Belediyesi, 2013 programına bir çok projeyi aldı. Darıca'nın giriş ve çıkışları önümüzdeki ay başlıyor. Tuzla caddesi projesi ise Ocak ayına doğru projelendiriliyor. Büyükşehir hizmet yapmayacak diyen zihniyetlere şunu söylemek istiyorum. Bir çok seçim vaadi yapıldı, söz vermediğimiz projeleri de yapıyoruz. Darıca bilinsin ki ilimizin en güzel şehirlerinden biri olacak.
 
SIRASÖĞÜTLER'İ ANKARA'YA TAŞIDIK
Sırasöğütler'in tren istasyonu sıkıntısını Ankara'ya taşıdık. İl Başkanı, bölge milletvekilleri ve bakanların katıldığı bir toplantıda bunu dile getirdik. Zaten Büyükşehir belediye başkanımız İbrahim abimiz metro konusunda ciddi adımlar attı. Bizde Sırasöğütler'e durak konusundaki fikrimizi beyan ettik. Umarız ki halkımızın istediği olur" dedi.