Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Nail Çiler; Kardeşlerimizin yanındayız

Kahramanmaraş merkezli 11 ilde meydana gelen büyük depremin ardından çok kısa bir sürede organize olan Gebze Ticaret Odası Yönetimi ve çalışanları, bölgeye giderek burada gözle görülür çalışmalara imza attılar. GTO’nun en önemli desteklerinden biri olan mobil Aşevi, ilk günden itibaren depremzedelere sıcak yemek çıkararak en büyük sorunlardan biri olan beslenme konusunda diğer kurum ve kuruluşlara ön ayak oldu.

 Nail Çiler; Kardeşlerimizin yanındayız
19 Şubat 2023 - 16:54
Bir ayağı Gebze’de diğer ayağı deprem bölgesinde olan GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, 6 Şubat’ta meydana gelen felaketle birlikte yardımlar konusunda elini çabuk tutarak ekibiyle birlikte afetzedelerin yanında yer almıştı.
Deprem bölgesinden sık sık Gebze’ye gelerek eksiklikler konusunda ilgililerle sürekli istişarelerde bulunduktan sonra tekrar deprem bölgesine geçen Nail Çiler, geceli gündüzlü çalışmalarına devam ediyor.
Daha ilk günden bölgeye mobil aşevini göndererek depremzedelere günde 3 öğün 3 çeşit sıcak yemek ve ekmek verilmesini sağlayan Nail Çiler’i, GTO’nun Genel Sekreteri Mustafa Yaşar Sekin, GTO Yönetimi ile çalışanları yalnız bırakmayarak eksikliklerin giderilmesi konusunda büyük destek sundular. 

ASELSAN BAŞKANI GÖRGÜN, GTO’YU TEBRİK ETTİ

Deprem Bölgesindeki ekip çalışmalarını yakından takip eden Nail Çiler’i, dün çalışmakta olduğu Hatay’ın Hassa ilçesi’nde ziyaret eden ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Görgün, mobil aşevi, ekmek fırınını ve lojistik depoları gezerek  GTO’nun sunduğu önemli katkılar nedeniyle emeği geçen herkese teşekkür etti. 

MOBİL SU ARITMA SİSTEMİNDEN GÜNDE 20 BİN KİŞİ FAYDALANIYOR

Mobil aşevinin yanı sıra, konyteyner, kıyafet, ilaç, pet şişe suyu ve mobil tuvalet ile ahşap palet konusunda da önemli yardımlarda bulunan Gebze Ticaret Odası, VATEK Grubu’nun bağışladığı Mobil Su Arıtma Sistemi ile günde 20 bin kişinin faydalanacağı  su ihtiyacını karşılamaya devam ediyor

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum