Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Murat Kaya yerinde duramıyor

Uzun yıllardan bu yana gerek devlet, gerek se özel okullarda öğretmenlik ve yöneticilik yaptıktan sonra, eğitim sektöründe ticaretle de meşgul olan gazetemiz yazarlarından Murat Kaya, emekliliğin tadını çıkarmak yerine sosyal faaliyetlerine devam ederek aktif bir yaşam sürüyor. Bu doğrultuda ara vermeden çalışmalarına devam eden Kaya, dün de Kars/Ardahan/Iğdır Dayanışma Derneği yönetimini ziyaret ederek kitaplarını imzaladı.

Murat Kaya yerinde duramıyor
01 Aralık 2022 - 15:08 - Güncelleme: 01 Aralık 2022 - 15:24
Kocaeli Serhat İlleri Derneğini ziyaret eden Eğitimci Yazar Murat Kaya, Kars/Ardahan/Iğdır Dayanışma Dernek Başkanı Fuat Katkay ,yönetim kurulundan Mahir Usanmaz ve Savaş Çetin ile görüşmesinin ardından Kars/Ardahan/Iğdır illeri için yazdığı '' Hasretine Tutunalı '' ve  '' Yüreğinde Tutsak Sevdam '' isimli şiir kitabını imzalayarak takdim etti
Kars /Ardahan/Iğdır İlleri Vakıf ve İl/ İlçe yöre derneklerinin 15/18 Kasım 2022 tarihlerinde Kocaeli'nde yapacakları etkinliğin değerlendirildiği ziyarette, dernek başkanı Fuat Katkay, Marat Kaya'ya davetiyesini vererek, "Bölgemizin değerli eğitimcisi Yazar Murat Kaya'yı derneğimizde ağırlamaktan mutluyuz. Yaptığı örnek çalışmalarla topluma her zam örnek  olan Murat öğretmenimizin değerli fikirleri ile bilgi alışverişinde bulunduk.
Kendilerine Kars /Ardahan/Iğdır illerimiz için yazdığı şiirleri için ayrıca çok teşekkür ederiz .Şiirlerinde illerimizi her yönüyle çok anlamlı ve dolu dolu dile getirmiş.
Sağolsunlar." şeklinde konuştu
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum