Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

MHP lideri Bahçeli'den Sancaklı'ya yanıt

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkan ve yönetiminin önceki gün TBMM’ye yaptığı ziyaret sırasında MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’nın ‘’ Kocaeli’de 1 tane dahi belediye verilmez ise, bir daha Kocaeli’ ye gitmem’’ şeklideki sözlerine Genel Başkanı Bahçeli’den sert yanıt geldi. 

MHP lideri Bahçeli'den Sancaklı'ya yanıt
09 Aralık 2023 - 15:04 - Güncelleme: 09 Aralık 2023 - 18:26
KOGACE Yönetimi, 16 Ocak Basın Onur Günü daveti nedeniyle TBMM’ye giderek İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Kocaeli Milletvekillerini önceki gün ziyaret etmişti. Bu kapsamda MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’yı da ziyaret eden ekiple bir süre sohbet eden Sancaklı, ‘’ “ 270 tane masası olan büyükşehirde bir tane dahi MHP'li bir daire başkanı veya müdür yok, bu seçimlerde 1 tane dahi belediye vermezlerse Kocaeli'ye bir daha gelmeyeceğim. Bunu çok iyi anlayacak olan teşkilatlarımız emin olsunlar ki sahada olmayacaklar. Böyle olunca da Cumhur İttifakı Kocaeli'de en az 4-5 belediyeyi kaybeder” şeklinde tepkisini dile getirmişti.

BAHÇELİ; KENDİSİ BİLİR

Saffet Sancaklı’nın bu sözlerini gündeme taşıyan Kocaeli medyasının bu haberi oldukça ses getirirken bir gazetecinin Bahçeliye, ‘’Efendim MHP Kocaeli Milletvekili Sayın Saffet Sancaklı’nın bir açıklaması gündeme yansıdı. Sayın Sancaklı’nın “Bu dönem MHP’ye en azından bir belediye vermezlerse, beni seçim sürecinde ve seçim çalışmalarında Kocaeli’de göremezler. Tabanımız bunu anlar. Bunu çok iyi anlayacak olan teşkilatlarımız emin olun sahada olmayacaktır. Cumhur ittifakı Kocaeli’de en az 4-5 belediyeyi kaybeder. Bu sefer umdukları gibi olmaz.” sözlerini nasıl değerlendiriyorsunuz?’’ şeklindeki sorusuna, Devlet Bahçeli ‘’ Futbol hayatında 3 büyük kulüpte oynama geleneğini siyasette de mi sürdürmek istiyor? Tercih kendisinindir ‘’ şeklinde cevapladı

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum