Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Merakars Peynircilik, Kars ürünlerini ayağınıza getirdi

Özellikle Kars bölgesine ait en özel yöresel ve organik ürünlerin satışının yapıldığı Darıca İstasyon Cadddesi üzerindeki ‘’Merakars Peynircisi’’, henüz 2 ay önce açılmasına rağmen yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Merakars Peynircilik, Kars ürünlerini ayağınıza getirdi
08 Şubat 2019 - 09:35
Yaklaşık olarak 2 ay önce İstasyon Caddesi, Garanti Bankası karşısında müşterilerinin hizmetine ve sahipliğini Gıda Mühendisi Özlem Yücedağ’ın yaptığı ‘’ Merekars Peynircilik’’, ürün yelpazesini genişletmeyi hedefliyor.
Özellikle Kars yöresine ait organik ürünlerinin satışının yapıldığı Merakars Peynircilik’te hedef Anadolu’nun tüm lezzetlerini Darıcalılar’ın hizmetine sunmak.
Aynı zamanda Gıda Mühendisi olan Merakars Peynircilik’in sahibi Özlem Yücedağ, açılışından bu güne kadar geçen yaklaşık 2 aylık süreçte işyerlerine gösterilen ilgiden memnuniyet duyduğunu ifade ederek, ‘’  Bizim en temel prensibimiz öncelikle hijyen ve doğal ürünlerin satışını yapmak. Bunun yanı sıra Kars yöresinin birbirinden lezzetli peynirlerini ve yine o yöreye ait bal, pekmez, pestil, reçel gibi doğal ürünleri Darıcalılar’ın hizmetine sunmakla birlikte ürün yelpazemizi genişleterek raflarımıza Anadolu’nun diğer lezzetlerini de eklemeye başladık’’ dedi.
Gıda Mühendisi olmasının büyük bir avantaj olduğuna da dikkat çeken Merakars Peynircilik’in sahibi Özlem Yücedağ, ürünleri satışa sunmadan önce mutlaka ve mutlaka lezzet analizi , hijyen, ambalaj ve tazeliğini analiz ettiklerini ifade ederek bu ürünleri gönül rahatlığıyla raflarına koyup satışa sunduklarını dile getirdi.