Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kurtuluş'tan "oylarımız bölünmesin" çağrısı 

Yeniden Refah Partisi Darıca Belediye Başkan Adayı Fatma Kurtuluş, 31 Mart yerel seçimlerine saatler kala çok önemli açıklamalarda bulundu. AK Partililere seslenen Fatma Kurtuluş, “Darıca’da Yeniden Refah çatısı altında buluşalım” dedi.

Kurtuluş'tan "oylarımız bölünmesin" çağrısı 
29 Mart 2024 - 14:32
Kurtuluş, yerel anketlere göre birinci sırada olduklarını söyleyerek, “Darıca’ya ‘Ahlaklı Belediyecilik’ geliyor” dedi. 31 Mart seçimlerine sayılı günler kala, Darıca’nın geleceği hakkında önemli mesajlar veren Fatma Kurtuluş, halkın teveccühünü kazandıklarını ifade etti. Kurtuluş, yapılan yerel anketlerde önde olduklarını ve Darıca’nın güvenini kazandıklarını dile getirdi.

“DARICA HALKI BİZE GÜVENİYOR”
Ahlaklı belediyecilik anlayışıyla Darıca’yı geleceğe taşıyacaklarını söyleyen Kurtuluş, şu açıklamalarda bulundu: “Darıca halkı bize güveniyor ve biz de onların güvenine layık olacağız. Yapılan yerel anketlerde birinci sırada olduğumuzu görmek bizi son derece memnun ediyor. Darıca’ya ‘Ahlaklı Belediyecilik’ getireceğiz. İnsana ve değerlerine saygıyı esas alarak, adil, şeffaf ve etkili bir yönetim anlayışıyla hizmet edeceğiz. ‘Ya CHP iktidara gelirse’ diyen AK Partili kardeşlerime sesleniyorum; Darıca’da Yeniden Refah çatısı altında buluşalım.” Fatma Kurtuluş, Darıca’nın ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak, şehrin tüm kesimlerini kucaklayacaklarını ve herkes için adil bir belediyecilik anlayışıyla hareket edeceklerini belirtti. 1 Nisan sabahı Darıca’yı yeniden şekillendireceklerini vurgulayan Kurtuluş, halkın desteğiyle şehre daha yaşanabilir bir gelecek sunacaklarını sözlerine ekledi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum