Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CHP Darıca ailesi, 23 Nisan'ı kutladı!

CHP Darıca İlçe Başkanlığı Darıca Sahili Atatürk Anıtı’nda 23 Nisan çelenk sunma töreni gerçekleştirdi. Çelenk sunumu töreninin ardından CHP Darıca İlçe Başkanlığı’nda 23 Nisan partililer ve aileleri ile birlikte kutlandı.

CHP Darıca ailesi, 23 Nisan'ı kutladı!
23 Nisan 2024 - 12:53
Gerçekleştirilen törene CHP Darıca İlçe Başkanı Hüseyin Cihan Özaltan, 2024 Yerel Seçimlerinde CHP Darıca Belediye Başkan adayı olan Saide Arslan Çalışkan ve meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları ve partililer katıldı. Gerçekleştirilen törende bir konuşma yapan CHP Darıca İlçe Başkanı Hüseyin Cihan Özaltan konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “23 Nisan Türk Milleti'nin kendini yeniden var ettiği, egemenliğini ve bağımsızlığını tüm dünyaya haykırdığı, aynı zamanda bu egemenlik ve bağımsızlığı geleceğin tek teminatı çocuklara hediye ettiği şanlı bir tarihtir. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor; bağımsızlık uğruna mücadele vererek bu güzel bayramı gelecek nesillere armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, saygıyla, şükranla anıyorum.” dedi.
Tören sonrası CHP Darıca İlçe Binası’nda buluşan partililer, aileleriyle birlikte hem 23 Nisan Bayramı’nı kutladı hem de birlik ve beraberlik mesajları verildi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum