Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kocaeli Erzurumlular Vakfı'ndan aile içi iftar programı

Kentimizin en aktif sivil toplum kuruluşlarından biri olan, özellikle de yardım faaliyetleri ile dikkat çeken Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı yönetimi, bu Ramazan ayında da Vakıf kurullarında yer alan isimler ile ailelerini iftar sofrasında ağırladı. Derince’de bulunan Yelken Kafe & Restoran’da düzenlenen iftar organizasyonu büyük bir katılımla gerçekleşti.

Kocaeli Erzurumlular Vakfı'ndan aile içi iftar programı
29 Mart 2024 - 14:30
Erzurumlular Vakfı Başkanı Ahmet Önal ve yönetiminin ev sahipliğinde düzenlenen iftar programına kent genelinden aynı zamanda vakfın eski başkanlarından olan İYİ Parti Körfez Belediye Başkan adayı Azmi Cihat Hatipoğlu, STK başkanları, vakfın mütevelli heyeti ve danışma kurulu üyeleri ile aileleri katıldı.

BÜYÜK İLGİ SEVİNDİRDİ
Düzenlenen iftarda bir konuşma yapan ve kendilerini geleneksel iftar programlarında yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür eden Erzurumlular Vakfı Başkanı Ahmet Önal, “Ramazan ayına kavuştuk ve Allah bayrama da ulaşmayı nasip etsin. Vakfımızın kurul yöneticileri ile böylesine bir iftar buluşmasında bir araya gelmek bizler için büyük bir onurdur. Hepinize ilgi ve teşrifleriniz için teşekkür ediyorum” dedi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum