Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

KOSHADOS eğitimlerini tamamladı

Kocaeli’de orman yangınlarında itfaiyeye olmak için kurulan ve tamamı gönüllülerden oluşan, KOSHADOS (Kocaeli Sportif Havacılık ve Aktif Doğa Sporları Kulübü  Arama Kurtarma Ekibi ) eğitimlerini tamamladı.

11 Ekim 2021 - 15:25 - Güncelleme: 11 Ekim 2021 - 18:29
Kocaeli Bölgesi'nin orman yangınlarına müdahale edecek ilk gönüllü ekibi olan KOSHADOS’un üyeleri, geçtiğimiz günlerde  Gebze Orman İşletme Şefliği taafından  verilen  eğitimlerde sınavları başarıyla gecerek Orman Ve Tarım Bakanlığınca Kimlik almaya hak kazandılar
Orman yangınlarında arama kurtarma faailiyetlerine gönüllü olarak katılacak olan Kocaeli Sportif Havacılık ve Aktif Doğa Sporları Kulübü  Arama Kurtarma ekibi 3 ay boyunca süren eğitimlerini 09 Ekim 2021tarihinde tamamlayarak göreve hazır olduklarının işlaretini verdiler.
 KOSHADOS Arama Kurtarma  eğitim çalışması ile ilgili bilgi veren KOSHADOS Başkanı D.Emre Polat ; “Kocaeli Sportif Havacılık ve Aktif Doğa Sporları bünyesinde oluşturduğumuz   Arama Kurtarma Birimi olarak eğitim çalışmalarına başladık. 50 üyemizin katılımı ile gerçekleştirdik. Oldukça verimli geçen ilk dersimiz ile katılımcılardan tam not aldık. Eğitimlere katılmak isteyen katılımcılar, kulübümüze kayıt yaptırabilir ve yeterli sayı oluştuğu takdirde ayrı bir grup oluşturularak eğitim verebiliriz. .’’ şeklinde konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum