Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Korkmaz; Darıca'da partimize büyük ilgi var!

İYİ Parti Darıca İlçe Başkanı Ekrem Korkmaz, 10 Şubat 2018 tarihinde yapılacak olan kongre öncesi gazetemizi ziyaret etti. Başkan Korkmaz gazetemize yaptığı açıklamada ‘’Üye olmak için çok sayıda başvuru var. Özellikle toplu başvurular oluyor. ancak kongre sürecine girdiğimiz için vaktimiz yok. Darıca’da bize gösterilen ilgiden dolayı çok mutluyuz’’ dedi.

Korkmaz; Darıca'da partimize büyük ilgi var!
25 Ocak 2018 - 09:10
10 Şubat 2018 tarihinde, Darıca Zincirlikuyu Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi, No: 21 adresinde saat 14.00’da yapılacak olan İYİ  Parti Darıca ilçe Kongresi’nde aday olduğunu belirten Başkan Ekrem Korkmaz, gazetemiz genel Yayın Yönetmeni Erol Polat ile yaptığı görüşmede 2 gün gibi kısa bir sürede 300 üyeye ulaştıklarını ifade ederek, partilerine çok sayıda katılım yapmak isteyen vatandaşların olduğunu ancak, delege seçimlerine gitmeden kongreyi yapabilmeleri için üye yapmaya zamanlarının olmadığını ve kongre için şimdilik  bu sayının da yeterli olduğunu dile getirdi. 
 
2 GÜN İÇİNDE 300 ÜYE YAPTIK
Şu ana kadar kendisinden başka bir ilçe başkan adayının olmadığını da belirten korkmaz,  10 Şubat’ta yapılacak olan kongrede tekrar başkan olması durumunda üye çalışmalarına hız verceklerini ve hedeflerine ulaşacaklarını kaydetti. 
İYİ Parti’ye çok yoğun ilginin olduğunu da ,ifade eden İlçe Başkanı Ekrem Korkmaz, ‘’ Üye olmak için çok sayıda başvuru var. Özellikle toplu başvurular oluyor. ancak kongre sürecine girdiğimiz için vaktimiz yok. Çünkü kendilerinden habersiz başka partilere üye yapıldıkları tespit edilen bazı vatandaşların istifa etmeleri gerekiyor, Bu da zaman alıyor, bu nedenle, inşallah kongrenin ardından üye çalışmalarına ağırlık verceğiz’’ dedi.
 
İYİ PARTİ’DE KADIN KOLLARI YOK
İYİ Parti’nin tüzüğünde ‘’Kadın kolları’’ diye bir birimin olmadığına da konuşmasında yer veren İlçe Başkanı Ekrem Korkmaz, ‘’ Biz kadın erkek ayırımı yapmıyoruz, parti yönetimlerinde bu ayırım yapılmaksızın kadınlara da yer verildi. Hatta kadınların yönetimlerde yer edinmesi için bir zorunluluk getirilerek yüzde 25 kota konuldu.’’ dedi.
 
KAPIMIZ HERKESE AÇIK
Gazetemize yaptığı ziyarette, sorularımızı da cevaplandıran İYİ Parti Darıca İlçe Başkanı Ekrem Korkmaz,  ‘’ Partimize gelmek isteyen çok kişi var, ancak isimlerini şimdilik saklı tutuyorlar. biz İYİ Parti olarak sağcısı, solcusu, muhafazakarıyla herkese kapımızı sonuna kadar açıyoruz. İnsanları ötekileştirmeden her fikre, her düşünceye yer vermek istiyoruz . Birbirlerine aykırı düşüncede olan insanlarımızı da partimiz çatısı altında görmek bizleri memnun edecektir, bunu gerçekten istiyoruz’’ şeklinde konuştu. Ekrem Korkmaz, 10 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştirecekleri ilçe kongresinin ardından ilçe hizmet binasının 18 Şubat 2018 tarihinde resmi açılışının yapılacağını kaydederek, partili partisiz herkesi beklediklerini ifade etti.