Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Pakistanlı 2 grubun kavgasında 1 kişi 13 yerinden bıçaklanarak öldürüldü

ÖZEL HABER- Darıca'da Pakistan uyruklu 2 grup arasında çıkan kavgada 1 kişi aldığı 13 bıçak darbesiyle öldürüldü.

Pakistanlı 2 grubun kavgasında 1 kişi 13 yerinden bıçaklanarak öldürüldü
25 Ocak 2018 - 09:08
Görgü tanıklarından edinilen bilgilere göre, dün akşam saat 20.30 sıralarında 20-25 kişiden oluşan Pakistanlı bir grup, Darıca Kazım Karabekir Mahallesi Umut Sokak No:26/A adresindeki bir binanın giriş katına girerek burayı yaşam yeri olarak kullanan aynı ülkenin vatandaşı olan 8-10 kişiyle kavgaya tutuştu.
Henüz bilinmeyen bir nedenle kavgaya tutuşan Pakistanlılar’dan biri aldığı bıçak darbeleri sonrası yere yığılırken, 8-10 kişinin yaşadığı dükkandan bozma yerin de camları kırıldı. 
Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil servis Ekipleri, yaralıyı Farabi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.  Vücudunun çeşitli yerlerinden 13 bıçak darbesi aldığı öğrenilen ve üzerinden kimlik çıkmayan Pakistan uyruklu şahıs, yapılan tüm müdahalelerle rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Kavgaya karışanların tamamının kaçtığı olayla ilgili soruşturma başlatan polis, zanlıların ve ölen şahsın kimliğini tespit etmek için çalışma başlattı.
Sokak sakinleri ise, yabancı uyruklu şahıslardan rahatsız olduklarını defalarca dile getirmelerine rağmen yetkililerin bu duruma seyirci kaldıklarını ifade ederek, ‘’ Hepimizin ailesi çoluğu çocuğu var. Bunlardan çok rahatsızlık duyuyoruz. Çocukalarımız korkuyla yaşıyor. Dün geceki olay ise sabrımızı taşırdı, bunları mahallemizde istemiyoruz’’ şeklinde tepkilerini dile getirdiler.