Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Konu: İş Dünyası'nda fark yaratan kadınlar

Gebze Ticaret Odası ve Kocaeli Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü iş birliğinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde “İş Dünyasında Fark Yaratan Kadınlar” konulu kapsamlı bir seminer gerçekleştirilecek.

Konu: İş Dünyası'nda fark yaratan kadınlar
04 Mart 2021 - 17:04
Bu yıl pandemi nedeniyle zoom üzerinden düzenlenecek olan programda 5 başarılı iş kadını yer alıyor.
Gebze Teknik Üniversitesi İşletme Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ebru Tümer Kabadayı moderatörlüğünde; 360+ Medya interaktif kurucusu ve aynı zamanda W-Tec Teknolojide Kadın Derneği Kurucusu Zehra Öney
Feedback&Beyond Kurucu Ortağı Ceyla Durgun Akdağ
Vodafone Yetenek Stratejisi ve Gelişimi Direktörü Sevil Kayaş Yılmaz ve
Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Üyesi, aynı zamanda İstanbul Blockchaim Women Derneği Kurucu Üyesi Prof. Dr. Fatma Ulucan Özkul başarı hikayelerini katılımcılarla paylaşacak.

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, “İş hayatında büyük başarılara imza atan kadınlarımız var, hepsini gönülden takdir ediyoruz ve daima yanlarındayız. Geçtiğimiz yıllarda hep birlikte salonlara sığamadığımız programımızı, bu yıl pandemi nedeniyle zoom üzerinden gerçekleştirmek durumundayız. Herkesi çok değerli konuşmacıların yer alacağı seminerimize bekliyoruz.” dedi.
Zoom üzerinden gerçekleştirilecek olan program için aşağıda bulunan katılım formu doldurulması gerekmekte olup, toplantı linki katılımcılara gönderilecektir.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdMlvTXohy5p4qX3MDDltHuXTomgI5LWTd0ACIK8RYsIDa80Q/viewform  

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum