Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kocaeli için 'sarı kod' uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 15 Şubat hava durumu tahminleri yayımlandı. 7 il için "sarı" alarm verildi, tedbirli olunması uyarısında bulunuldu. İstanbul, Kocaeli, Bursa, Bilecik, Sakarya, Düzce ve Bursa çevrelerinde kuvvetli yağışların beklendiği bildirildi.

Kocaeli için 'sarı kod' uyarısı
15 Şubat 2024 - 10:15 - Güncelleme: 15 Şubat 2024 - 14:31
Önümüzdeki 24 saat diliminde ülkemizin büyük bir bölümünün parçalı, çok bulutlu ve yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, 15 Şubat Perşembe günü sabah saatlerinden itibaren kentin kuzey ilçeleri ağırlıklı olmak üzere sağanak bekleniyor. Mega kent ile 

Marmara’nın doğusu, Batı Karadeniz’in batısı, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ve Doğu Anadolu'nun batı ve güney kesimlerinde yer yer kuvvetli olması beklenen yağışların, genellikle yağmur ve sağanak; Akdeniz kıyılarında gök gürültülü sağanak; İç Ege ve İç Anadolu'nun kuzey ve doğusunun yüksekleri ile Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu ve Toroslar Mevkii'nde karla karışık yağmur ve kar, Hakkari çevrelerinde yoğun karla karışık yağmur ve kar şeklinde görüleceği tahmin ediliyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda çığ tehlikesi bulunmaktadır.

KOCAELİ 8°C, 10°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum