Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kocaeli'de yapılacak aile sağlık merkezleri için ihaleye çıkılacak

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü üç ilçede Aile Sağlığı Merkezi (ASM) ve 2 ilçede Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu (ASHİ) yapmak için harekete geçti. ASM ve ASHİ binaları için mart ayı içerisinde ihaleye çıkılacak.

Kocaeli'de yapılacak aile sağlık merkezleri için ihaleye çıkılacak
11 Mart 2024 - 17:03
Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü sağlık yatırımları kapsamında üç ilçede yapılacak projeler için ihaleye çıkılacağını duyurdu. İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda Derince İshakçılar Mahallesine ASM, Dilovası’na ASM ve 112 ASHİ binası ile ilçe sağlık müdürlüğü, Gebze’ye ise ASM ile birlikte 112 acil sağlık hizmetleri istasyonunun yapılması planlanıyor.
Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından verilen ilanlarda yer alan detaylara göre Derince İshakçılar Mahallesine yapılacak Aile Sağlığı Merkezi’nde 2 aile hekimi, Dilovası’nda yapılacak ASM’de 5 aile hekimi, Gebze’de yapılacak ASM’de ile 9 aile hekimi hizmet verecek. Derince’de yapılacak ASM için ihale 26 Mart saat 11.00’de, Dilovası’na yapılacak ASM ve 112 ASHİ binası için 29 Mart saat 14.30’da, Gebze’de yapılacak Gebze Ensar Öğüt ASM’si için de 29 Mart saat 11.00’de yapılacak.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum