Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

KARSDER'den muhteşem Dayanışma Gecesi

Darıca Karslılar Derneği’nin geçtiğimiz hafta sonu düzenlemiş olduğu Birlik ve Beraberlik Gecesi renkli görüntülere sahne oldu. Grand Şato Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen, dernek üyelerinin aileleriyle birlikte türküler söyleyip halaylar çektiği geceye Belediye Başkan adayları, meclis üyesi ve muhtar adayları da katıldı.

KARSDER'den muhteşem Dayanışma Gecesi
11 Mart 2024 - 15:53
Geçtiğimiz ay dernek üyelerinin talepleri ve ısrarlarıyla yeniden dernek başkanlığına seçilen Ali Şen ve dernek yönetimi Ramazan ayı öncesi dernek üyelerine güzel bir gece yaşattı. Sunuculuğunu Çiler Boylu'nun yaptığı Gecede davetlilere, yöresel peynir, kete ve tatlı gibi ikramlar yapıldı.
Gecede konuşan Dernek Başkanı Ali Şen; ‘’Programımızın amacı malum 11 ayın sultanı Ramazan ayına giriyoruz. Ülkemizin stresinden, şartlarından biraz uzaklaşarak stres atalım dedik. Gecemiz tamamen birlik ve beraberlik gecesidir. Siyasetten uzak, hemşerilerimizle, dernek başkanlarımızla birlikte böyle güzel bir gece yapalım dedik. Bugün eğleneceğiz. Hoş geldiniz şeref verdiniz.’’ Şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından sanatçı Zahide Demir Sarıgöl gecede söylediği birbirinden güzel türkülerle davetlilere türkü ziyafeti çekti. Sanatçının söylediği türkülere eşlik eden dernek üyeleri yine Sarıgöl’ün türküleriyle, davul zurna eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar halaylar çektiler.
Bu arada Birlik ve Beraberlik Gecesi’ne belediye meclis üyeleri, siyasi partilerin belediye başkan adaylarının yanı sıra meclis üyesi, muhtar adayları da büyük ilgi göstererek geceye katıldılar.

SİYASETÇİLERDEN YOĞUN İLGİ

Geceye; AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, AK Parti Darıca önceki dönem İlçe Başkanı ve belediye başkan aday adayı Av. Ufuk Acay, CHP İlçe Başkanı Hüseyin Cihan Özaltan ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, CHP Darıca Belediye Başkan adayı Saide Arslan Çalışkan ve belediye meclis üyesi adayları, İYİ Parti Darıca İlçe Başkanı Soner Kartal ve ilçe yönetim kurulu üyeleri,  İYİ Parti Darıca Belediye Başkan adayı Özhan Aşkın Öztürk ve meclis üyesi adayları, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Fatih Mehmet Çakır ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Yenide Refah Partisi Darıca Belediye Başkan Adayı Dr. Fatma Kurtuluş ve meclis üyesi adayları, Saadet Partisi Darıca ilçe Başkanı Celil Akbulut ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Saadet Partisi Darıca Belediye Başkan adayı Selim Çetinkaya ve belediye meclis üyesi adayları, Darıca Bağımsız Belediye Başkan adayı Kadir Gedikli, DEVA Partisi Darıca İlçe Başkanı Muhammet Ali Ünsür ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Darıca Belediyesi Garaj Amiri İhsan Özdağ, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri, muhtarlar ve muhtar adayları, iş insanları ile dernek üyeleri katıldı.
Gecede davetlilere, Kars’ın yöresel kete, peynir, tatlı gibi ikramlarda bulunuldu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum