Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

KOBMODER istişare toplantısı yaptı

Kısa adı KOBMODER olan Kocaeli Batı Yakası Mobilya Üreticileri Derneği üyeleri, Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezinde istişare toplantısında bir araya geldi.

KOBMODER istişare toplantısı yaptı
30 Mayıs 2022 - 11:30 - Güncelleme: 31 Mayıs 2022 - 16:08
Başkan Davut Aydoğan öncülüğünde toplanan dernek üyeleri derneğin sorunları ve geleceği üzerine bir toplantı gerçekleştirdiler.  Başkan Davut Aydoğan gerçekleşen istişare toplantısında “Derneğimiz yeni, yola yeni çıktık, bugün burada, sıkıntılarımızı konuşmak ve geleceğimize dair neler yapabiliriz diye bir araya geldik. Toplantıya katılan herkese teşekkür ederim, bazı sıkıntılarımız var, ama bunları aşacak da güce sahibiz. İnşallah üye sayımızı da arttırıyoruz, çok güzel çalışmalarımız olacak. Bir arada birlikte güçlüyüz. Sizlerle bir araya geldik, daha güzel şeyler yapmak adına çalışmaya devam edeceğiz. Birlikten kuvvet doğar, umut ediyorum ki güzel hizmetlerimiz olacak” dedi.

SIK SIK BİR ARAYA GELECEĞİZ

Programın devamında üyelerin soru cevap şeklinde geçtiği toplantıda, derneğin sıkıntıları, izlenecek yol, yapılacak çalışmalar ve projeler masaya yatırılırken dernek üyeleri son olarak objektiflere toplu fotoğraf verdi. İki saat süren program oldukça verimli geçerken Başkan Davut Aydoğan “Bundan böyle sık sık bir araya gelmeye devam edeceğiz, sürekli iletişim halinde olacağız. Protokol ziyaretlerimiz de oldu bundan sonra da olmaya devam edecek. Üreteceğiz, gelişeceğiz, çalışacağız. Güzel günleri bir arada yaşayacağız, buna inanıyorum” şeklinde konuşarak sözlerini tamamladı. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum