Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Karabacak'ın adını kimse anmıyor ama...

Darıca'da 3 dönem belediye başkanlığı yaptıktan sonra 2019 yerel seçimlerinde partisi tarafından aday gösterilmeyen Şükrü Karabacak'ın adı artık ne basın tarafından, ne de vatandaşlar tarafından anılmıyor. Tüm bunlara rağmen O'da halkın içinde olmaya devam ediyor.

Karabacak'ın adını kimse anmıyor ama...
03 Şubat 2021 - 03:28
Darıca'da 15 yıl boyunca belediye başkanlığı yapan Şükrü Karabacak, o dönemlerde attığı şehir turlarında kendisine eşlik eden arkasındaki kalabalığı bugün bulamıyor. Belediye Başkanlığı yaptığı dönemlerde hemen hemen hergün gazete sayfalarında  ve haber sitelerinde  mutluka kendisine yer bulan Karabacak, koltuğu devretmesinin ardından geçen 2 yıllık süre içerisinde, adı hiç bir medya kuruluşunda artık anılmıyor.

ÖYLE VEYA BÖYLE HER FIRSATI DEĞERLENDİRİYOR
Darıca Belediyesi eski başkanlarından Şükrü Karabacak, tüm bunlara rağmen 15 yıllık görevi boyunca edindiği alışkanlıklarından vazgeçmezken, yakaladığı her fırsatta vatandaşla sohbet ediyor, selfi çekiyor ve o anları, kendisine ait sosyal medya hesabından paylaşmaya devam ediyor
Şükrü Karabacak'ın bu tavrının, kendi kabuğuna çekilmeyeceğini ve siyaset sahnesinde her zaman var olacağı şeklinde yorumlanırken, Karabacak'ın 2023 yılında yapılması planlanan genel seçimlerde tekrar boy göstereceğine işaret ediliyor.
Karabacak'ın önümüzdeki genel seçimlerde Kocaeli'nden kesinlikle milletvekili adayı olacağı da iddia edilirken, partisinin buna sıcak bakmaması durumunda başka bir partiden şansını deneyeceği de gelen bilgiler arasındaki yerini koruyor
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum