Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

HAS-ER Gurme hizmete girdi

Darıca'da 1996 yılında HAS-ER ekmek fırını olarak müşterilerinin hizmetine giren, daha sonra ise tüm unlu mamüllerin üretiminin yapıldığı 3 şubesiyle sektörde önemli bir yere gelen HAS-ER Unlu Mamülleri Ldt. Şti'nin Yönetim Kurulu Başkanı Satı Ergün ve oğlu Harun Ergün, bugün farklı bir sektöre adım atmanın heyecanını yaşıyorlar.

HAS-ER Gurme hizmete girdi
12 Nisan 2021 - 18:15 - Güncelleme: 12 Nisan 2021 - 21:05


Bağlarbaşı Mahallesi, İstasyon Caddesi No: 227 adresinde bugün hizmete giren, kasap,ve tüm şarküteri ürünlerinin satışının yapıldığı ''Has-Er Gurme'' nin açılışına Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık'ta katıldı.
Açılış kurdelesini HAS-ER Gurme'nin sahipleri Satı Ergün ve Oğlu Harun Ergün ile birlikte kesen Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca'da güzel bir mekanın açılışında bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, ilçenin çok kıymetli esnaflarından Satı Ergün ile oğlu Harun Ergün'ün hizmete soktuğu yeni bir işyerinin hayırlara vesile olmasını dilediğini söyledi.
Başkan Bıyık konuşmasının devamında, '' Allah utandırmasın, böylesine marka tesislerin olması , ilçemizin gelişmekte olduğunun göstergesidir. Ben, şehrimize kattıkları kıymetten ve değerden dolayı ayrıca kendilerine teşekkür ediyorum.
Kaliteli hizmeti, güzel fiyatlarıyla da ürünlerin satın alınabileceği bir mekan, Rabbim Hayırlı Mübarek eylesin, Cenab-ı Allah, bu mekanda hayırlı ve helâl kazanç versin '' dedi.
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık'ın konuşmasının ardından okunan dua sonrası kurdele kesildi.
HAS-ER Unlu Mamülleri ve HAS-ER Gurme'nin sahipleri Satı ve Harun Ergün, daha sonra kurban keserek alış verişe gelen müşterileriyle yakından ilgilendiler.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum