Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

GTO'da Nail Çiler farkı

Gebze Ticaret Odası (GTO), kuruluşundan bugüne görev yapan tüm meclis üyelerini bir araya getirdi. Duygusal anların yaşandığı gece de Odanın kurucuları da unutulmadı.

GTO'da Nail Çiler farkı
02 Kasım 2012 - 09:51
 Geceye Kocaeli Vali Yardımcısı Mustafa Güni, Darıca Kaymakamı Osman Ateş,Darıca Emniyet Müdürü Süleyman Kaçmaz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, Kocaeli İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik, Kocaeli İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Birol Şimşek, Doğu Marmara Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Faruk Töremiş, Bilim, Sanayi Ve Teknoloji İl Müdürü İhsan Ertuğrul, Gebze Kaymakamı Salih Karabulut, Dilovası Kaymakamı Hasan Göç, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, bölge protokolü katıldı.
 
Çiler birlik ve beraberlik mesajı verdi
GTO tanıtım filminin izlenmesi ile başlayan gecede misafirler GTO’nun tarihçesinin yer aldığı filmi izlerken duygusal anlar yaşadılar.Tanıtım filmlerinin izlenmesinin ardından konuşma yapan GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler birlik ve beraberlik mesajları verdi.Nail Çiler konuşmasında; “Bu akşam burada bölgemizin ekonomisine yıllardır katkılar sunan, bölgemizin gelişmesinde önemli rol oynayan iş adamlarımızı bir arada görmekten duyduğumuz mutluluğu paylaşmak istiyorum. Uzun yıllardır birbirini görme imkanı bulamayan,  odamızın kurulmasında ve bugünlere gelmesinde emeği geçen tüm dostları bir araya getirdik. Sizleri unutmadık; tabi ki bu uzun süreçte aramızdan ayrılan değerli dostlarımız oldu. Hepinizin huzurunda kendilerine bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, ve şükranla anıyorum. Bir söz vardır;“Hatırlanmak, yaşamak kadar değerliyse unutulmakta o kadar acıdır…” Gebze Ticaret Odası çatısı altında geçen günlerimiz hepimizin akıllarında birçok anı biriktirdi” dedi. Konuşmasının ardından tüm katılımcılara teşekkür etti.
 
Vali Yardımcısı’ndan tebrik
GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’in ardından konuşma yapan Kocaeli Vali Yardımcısı Mustafa Güni, vefalı davranışından dolayı GTO mensuplarını tebrik ederken, emeği geçenlere de teşekkürlerini iletti.
Konuşmaların ardından düzenlenen ödül töreninde kuruluşundan bugüne görev yapan meclis üyelerine ve kuruculara plaketleri takdim edildi. Hayatta olmayan üyelerin plaketleri ise yakınlarına takdim edildi.
 
Başaran duygulandı
GTO Kurucu Başkanı İbrahim Başaran’da gecede söz aldı.Başaran’ın da tıpkı Nail Çiler gibi duygulandığı gözlenirken, GTO’nun sadece bir oda ve masadan ibaret olarak kurulduğu günlerden bugün geldiği noktayı duygu yüklü cümlelerle anlatırken, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı