Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Canınız sağolsun be çocuklar!

Darıca G.B., Gaziantep’te 4. Tur’un kapısından döndü.

Canınız sağolsun be çocuklar!
01 Kasım 2012 - 13:52

Darıca G.B., Gaziantep’te 4. Tur’un kapısından döndü. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında ilk yarıyı 3-0 önde tamamlayan, bir o kadar da kaçıran sarı-yeşilli ekibimiz ikinci yarıda yediği gollerle rakibinin ekmeğine yağ sürdü ve maç uzatmalara gitti. Uzatmalarda da gol sesi çıkmayınca tur atlayan tarafı penaltı atışları belirledi. Son penaltıyı İbrahim Yılmaz kaçırınca, Gaziantep ekibi 4. Tur vizesini kaptı.








Kamil Ocak Stadı’ndaki karşılaşmaya fırtına gibi başlayan Mehmet Kaya’nın talebeleri 15 ve 18. Dakikalarda Halil İbrahim’in ayağından bulduğu gollerle bir anda 2-0’ı yakaladı. 44. Dakikada kazanılan penaltıyı gole çeviren Yusuf ilk yarının skorunu belirledi: 0-3.

Darıca G.B. ikinci yarıya skorun vermiş olduğu rehavetle başladı. 46’da Ömer Yalçın takımını uyandırdı: 1-3. 53 dakikada bu kez sahneye Ramazan çıktı ve aradaki farkı bire indirdi. 

Golden sonra adeta tek kale oynayan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor 85. Dakikada Eren’le durumu 3-3’e getirdi. 

Maçta başka gol olmadı ve maç uzatmaya gitti. Uzatmaların ilk 15 dakikası golsüz geçilirken, kalesinde devleşen Ersin takım arkadaşlarına umut aşıladı. Uzatmanın son bölümünde de eşitlik bozulmayınca penaltı atışlarına gidildi.  Gaziantep Büyükşehir, kullandığı 5 penaltı atışını da gole çevirdi. Buna karşılık Darıca G.B, Evren, Mustafa, İbrahim Fatih ve Ömer’le yanıt verdi. İbrahim Yılmaz son penaltıyı atamayarak, 4. Tur umutlarını Kamil Ocak Stadı’nın çimlerine gömdü.

Gezer’de maçtaydı
Eski FİFA kokartlı hakemlerimizden olan, Kahramanmaraş Belediyespor Sportif Direktörü Bünyamin Gezer, dünkü kupa mücadelesini izleyenler arasındaydı. 

Maça ilgi azdı 

Kamil Ocak Stadı’ndaki kupa mücadelesine ilgi yok denecek kadar azdı. Gaziantepspor’un maçlarında bile dolmayan Kamil Ocak Stadı’nda yaklaşık 100 kadar Gaziantepli futbolsever vardı. 

 GAZİANTEP B.Ş.BLD 8-7 DARICA G.B.

STAT: Kamil Ocak

HAKEMLER: Ali Zağlı ***, Önder Mandaş***, Ahmet Yakarca***

GAZİANTEP B.Ş.BLD: Ahmet **, Ufuk ***(Dk. 63 Eren***), Sefa **, Ertan **, Ercan **, Mehmet **, Samet **, Burak **(Dk. 46 Ömer Yalçın***), Volkan **(Dk. 46 Ramazan***), Erkam **, Hakan **

DARICA G.B.: Ersin ***, Evren **, Ömer ***, Sertaç **, Hakan **, Güney **(Dk. 46 Mustafa**), Yusuf **(Dk. 63 Ferhat**), Galip ***, İbrahim Fatih **, H. İbrahim Yüksel* **(Dk. 106 Mahir*), İbrahim Yılmaz **

GOLLER: Dk. 15 ve 18 Halil İbrahim, Dk. 44 Yusuf(Pen), Dk. 46 Ömer Yalçın, Dk. 53 Ramazan (Pen.) Dk. 85 Eren

SARI KARTLAR: Sefa, Volkan, Güney Polat, Ramazan, Hakan, Sertaç, Hakan, Halil İbrahim, Samet

KIRMIZI KART: Dk. 77 Sertaç (Darıca G.B.)