Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

GTO Başkanı Aslantaş'tan gazetemize ziyaret

14 Mayısta yapılan genel seçimler öncesinde milletvekili adayı olan ve bu nedenle GTO Başkanlığı’ndan istifa eden Nail Çiler’in yerine Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilen Abdurrahman Aslantaş, gazetemizi ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Polat’la görüş alışverişinde bulundu.

GTO Başkanı Aslantaş'tan gazetemize ziyaret
29 Eylül 2023 - 12:14
Nail Çiler’in milletvekilliği için istifa etmesinin ardından Gebze Ticaret Odası Başkan Yardımcılığından Yönetim Kurulu Başkanlığına getirilen Abdurrahman Aslantaş, gazetemize yaptığı ziyarette üyelere yönelik yaptıkları çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Projeler hakkında da konuşan Aslantaş, Gebze Ticaret Odası’nın Türkiye genelinde layık olduğu en iyi yerde bulunması için tüm ekibiyle birlikte büyük gayreler sarfettiklerinin altını çizerek, ‘’Bir önceki başkanımız sayın Nail Çiler’den devraldığımız bayrağı, daha da yukarılara taşmanın çabası içerisindeyiz. Elbette ki, bu bir ekip işi, sağolsunlar çalışma arkadaşlarımız da fedakârlıklarını gösteriyor. Ben şahsım olarak, tüm mesai arkadaşlarımın özverili ve uyumlu çalışmalarından oldukça memnunum’’ dedi.
Gazetecilik konusunda da Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Polat’a ve ekibine başarı dileklerini ileten Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş, zor bir mesleği, gece gündüz demeden yerine getirmeye çalışan tüm basın mensuplarına yaptıkları hizmetler nedeniyle  teşekkür etti.
Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Erol Polat ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Aslantaş’a ve ekibine başarı dileklerini iletti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum