Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

GOSB, Umman ülkesi ile Ortadoğu'ya açılıyor!

GOSB Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım, Bölge Müdürü Z. Nil Sönmez ve GOSB Hukuk Danışmanı Av. Abdülkadir Güzeloğlu, Ortadoğu ülkelerinden Umman Sultanlığı’nda kurulması planlanan Organize Sanayi Bölgesi için görüşmeler yapmak ve iş birliği anlaşması yapmak için Umman Sultanlığı’na bir ziyaret gerçekleştirdi.

GOSB, Umman ülkesi ile Ortadoğu'ya açılıyor!
26 Mayıs 2021 - 12:50
GOSB heyetini Umman’da, Umman 2040 Vizyonu Takip İcra Birimi Başkanı Dr. Khamis Bin Saif Al Jabri ve Özel Ekonomik Bölgeler ve Serbest Bölgeler Kamu Kurumu Başkanı Dr. Ali Bin Masoud Al Sunaidy karşılarken, Yıldırım başkanlığındaki Türk heyeti ile Umman heyeti arasında bir süredir devam edilen, GOSB’un işbirliğinde Umman Sultanlığı’nda kurulması planlanan organize sanayi bölgesine yönelik bir işbirliği anlaşması imzalandı.23 Mayıs Pazar günü Umman’a  hareket eden GOSB heyeti ile Umman’lı yetkililer arasında düzenlenen İmza töreninde, Türkiye Cumhuriyeti Muskat Büyükelçisi Ayşe Sözen Usluer ile Umman Sultanlığı Ankara Büyükelçisi Qasım Mohamad Salim Al Salhi’de katıldılar.

NİSAN AYINDA GOSB’U ZİYARET ETMİŞLERDİ

Başkan Vahit Yıldırım liderliğinde Umman Sultanlığı’nı ziyaret eden GOSB heyeti, bu yılın Nisan ayında Umman heyetini GOSB’da konuk etmişti. GOSB ziyaretine Umman Sultanlığı Büyükelçisi Qasım Mohamad Salim Al Salhi ve beraberindeki heyet katılmıştı. Heyet, bölgede   GOSB Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım, Bölge Müdürü Z. Nil Sönmez, Bölge Müdür Yardımcısı Hülya Kaynak ve GOSB Hukuk Danışmanı Avukat Abdülkadir Güzeloğlu tarafından karşılanmış, kendilerine GOSB ile ilgili bir sunum yapılmıştı. GOSB’un kuruluşu, çalışmaları, katılımcı firmaları ,GOSB’da sunulan hizmetler ve yurtdışı yatırımları ile ilgili bilgilerir de verildiği toplantı, Başkan Vahit Yıldırım ve GOSB heyetinin iade-i ziyareti ve iş birliği anlaşması imza töreni ile son buldu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum